"MORAM DA RODIM ĆERKU": Aleksandra Prijović progovorila o prinovi, pa otkrila zašto je ljubomorna na Filipa

Novosti online

15. 02. 2021. u 13:53

PEVAČICA Aleksandra Prijović progovorila je o borbi sa korona virusom, suprugu Filipu Živojinoviću, kao i nasledniku Aleksandru.

МОРАМ ДА РОДИМ ЋЕРКУ: Александра Пријовић проговорила о принови, па открила зашто је љубоморна на Филипа

Foto: Instagram

Pevačica je otkrila da je nedavno preležala koronu, ali da joj se čula ukusa i mirisa još nisu vratila.

- Imala sam samo bol u sinusuma, čulo ukusa i mirisa mi je nestalo. Prošlo je mesec dana, ali mi se ne vraća ni ukus ni miris, čula sam i čak da se ne vraća mesec dana. Međutim, lagano se sad vraća  rekla je Aleksandra Prijović u emisiji “Premijera Vikend Specijal”.

- Meni je super bilo sa sinom, iskreno. Jesam navikla da putujem deset godina, ali biće mi teško da se vratim na to. On je tatina kopija, ja ne mogu da verujem da toliko može da liči na oca. Tvrdoglav je na mene. Vezan je za oboje, a sada je naišao takav period da tatu najviše voli. Uhvati ga period da hoće samo njega, pa mene.

Tu smo stalno, mada je Filip malo više zauzet, ali kad dođe, ja mogu da odem.

LJubomorna sam. Ja sam mislila da su sinovi više vezani za majke, ali to nije kod mene trenutno, moraću da rodim ćerku. Nije u planu, ali bih volela. On nema mira, živahno je dete, gledam da idemo u igraonice, da šetamo, da ne bude u kući. On je imao temperaturu, ja sam odmah pomislila da je kovid, ali vadili su mu krv, CRP je bio malo viši, upala je bila neka izgleda, ja sam se odmah uplašila, ali hvala bogu ništa - ispričala je Aleksandra.

Pevačica je na kraju istakla koliko joj znače saveti supruga Filipa, ali i čemu ju je aktuelna situacija naučila.

- On je stabilna ličnost, stariji je od mene 10 godina i mnogo toga me je naučio. Uvek pričam ono “najbitnije je zdravlje”, ali kad živiš punim gasom, tada to ne misliš. Sada je svima to na prvom mestu. Ja bih pre razmišljala kada bih išla kod bake i deke gde ću da ih vodim, šta ću da im kupim, a sada kad odem kod njih, ja brinem da nisam zaražena”, zaključila je Aleksandra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)