TOKAN ĆE ŽIVETI KROZ NAŠE PESME: Prvi put nakon smrti bubnjara, DŽaja progovorio o ponovnom okupljanju Amadeus benda

Novosti online

14. 02. 2021. u 09:30

KRAJEM novembra prošle godine, Amadeus bend izgubio je bubnjara, Bojana Zlatanovića Tokana. Tokan je preminuo usled posledica koronavirusa, a nedavno je iz benda otišao gitarista. Frontmen i pevač muzičkog sastava, Bojan Tasić Džaja otkriva koliko im je važno da sačuvaju uspomenu na Tokana, ali i da imaju želju da se vrate na scenu.

ТОКАН ЋЕ ЖИВЕТИ КРОЗ НАШЕ ПЕСМЕ: Први пут након смрти бубњара, Џаја проговорио о поновном окупљању Амадеус бенда

Foto: Printskrin Instagram/amadeus.bend

- Ako neko Tokana najiskrenije i od srca žali, to je njegova porodica, ali i mi koji smo sve ove godine kao druga porodica. Ne smemo da stanemo ni zbog naše publike, koja nas prati 20 godina, a ni zbog Tokana, koji će živeti kroz nas i naše pesme. Svakodnevno se čujem sa njegovom suprugom, majkom, ocem... - rekao  je Džaja na početku razgovora drhtavim glasom i dodao da su osim bubnjara u bend doveli i novog gitaristu.

- Naš gitarista Milan, koji je sa nama bio 15 godina, napustio je bend iz nekih svojih razloga. Našeg novog bubnjara Igora Jeremića poznajemo već 10 godina. Teško je nastaviti dalje bez Tokana i Milana, međutim, mi smo profesionalci. Moramo da se vratimo zbog naše publike i naših porodica, i radićemo najbolje što umemo. Sve nam je to teško palo, ali pokušali smo da vanserijsku energiju koju je Tokan imao nadomestimo Igorom, koji se odlično uklopio - rekao je Džaja.

Foto: P.Milošević

Pre dve decenije „Amadeus bend“, čini se, nije imao konkurenciju. Danas je puno bendova muškog sastava, međutim, Džaja kaže da njih niko ne ugrožava.

- Svako treba da se bori za svoje mesto pod suncem. Mi ostajemo verni svom stilu i prepoznatljivom zvuku, uz manje iskorake - kaže Džaja.

(Alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a