GRUPA „NEGATIV" OTVORILA KONCERTNU SEZONU: Doza rokenrol spasa u "Kombank dvorani", mnogi skinuli zaštitne maske sa lica (FOTO)

M. Ćunković

13. 02. 2021. u 21:20

PRVI veći koncert u Beogradu, od početka godine, održala je večeras u „Kombank dvorani" grupa „Negativ", pred 450 posetilaca, koji su na energiju sa bine odmah odreagovali, vidno željni ovakvih dešavanja.

ГРУПА  „НЕГАТИВ ОТВОРИЛА КОНЦЕРТНУ СЕЗОНУ: Доза рокенрол спаса у Комбанк дворани, многи скинули заштитне маске са лица (ФОТО)

Foto: ATA images

Aplauze je prvo izmamio mladi gitarista Aleksa Danić, koji je izašao na scenu tačno u 19 časova. Efektan instrumentalni mini nastup završio je svirajući upravo hit „Negativa", pesmu „Ja bih te sanjala", što je bio idealan uvod za Ivanu Peters i ekipu.

Foto: ATA images

 

Sam izlazak „negativaca“ na binu izazvao je euforiju u publici. Oni najnestrpljivi su ustali već na prve taktove uvodne „Bez promene". Ivana je odmah apelovala da se svi pridržavaju epidemioloških mera – da se drži odstojanje i nose maske jer je to, kako reče, jedini način za druženje sa publikom. Nisu, međutim, bili retki oni koji se na te reči oglušili, i maske sa lica skinuli.

Foto: ATA images

 

Žestoka četvorka je nizala najznačajnije pesme sa četiri albuma. Posebno emotivan je bio „Svet tuge" sa gostujućim pijanistom, džezerom Draganom Ćalinom, dok se još jedan junior, gitarista Ogi, predstavio u „Tangu".

Ugođaj su donekle remetili konstantni, neartikulisani povici pojedinaca koji su, utisak je, smetali i samim članovima benda, iako se radi o njihovim poznanicima. Oni koji su nekad odrastali uz „Negativ“ sa sadašnjom mlađarijom su večeras uživali uz pesme „Ti me ne voliš", „Vreme je“, „Čarobni napitak"... Za „Zbunjenu“, ipak, nije bilo vremena, zbog fajronta u 21.00.

Ivana je pitala, a publika jasno i glasno odgovorila – dok ne može da se svira u punom obimu, kako smo navikli, dobro je (makar) i ovako.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu