POVRATAK STAROG ŠARMERA: Pogledajte kako danas izgleda bivši pevač "Generacije 5"

M. Ćunković

08. 02. 2021. u 13:05

SVOJEVREMENO jedan od najboljih, ali i najšarmantnijih rokera u Jugoslaviji, bivši pevač "Generacije 5" Goran Milošević (61) objavio je nedavno solistički album "Moj anđele" za izdavačku kuću One records.

ПОВРАТАК СТАРОГ ШАРМЕРА: Погледајте како данас изгледа бивши певач Генерације 5

Foto Jutjub printskrin

Na izdanju je devet pesama koje autorski uglavnom potpisuje sam Milošević. Album je sniman u studiju čuvenog gitariste Dušana Dude Bezuhe, koji je bio zadužen za aranžmane i postprodukciju. Goran je i dalje veran prepoznatljivom, radijski prijemčivom rokenrol zvuku, sa upečatljivim refrenima. Spotovi koji se mogu videti na "Jutjubu" snimljeni su još pre dve-tri godine, što pokazuje da se materijal dugo "krčkao".

Milošević je još 1996. objavio prvi solistički album "Da li još misliš na mene", a tri godine kasnije usledila je popularna duetska pesma sa sestrom Slađanom, "Dosta suza".

Publika ga, ipak, najviše pamti iz perioda od 1979. do 1982, kad je bio pevač "Generacije 5". Nasledio je u čuvenom bendu Jovana Rašića na mestu frontmena i otpevao najznačajnije hitove iz njihove prve faze rada - "Ti samo budi dovoljno daleko", "Dolazim za pet minuta", "Dubler", "Ti i ja", "Umoran od svega", "Spakuj se, požuri", kao i originalne verziju balade "Šta ćemo sad nas dvoje", koju je devedesetih bend snimio i sa Đorđem Davidom.

Foto Jutjub printskrin

Za Miloševićem su uzdisale mnoge dama od Vardara do Triglava, međutim, on se posle povratka iz vojske povukao sa scene i kasnije se samo sporadično pojavljivao u javnosti. Čuvena je bila njegova veza sa balerinom i glumicom Jelenom Tinskom, a mediji su ih proglašavali za najromantičniji par.

Najbrža tri čitaoca koja danas u 12 časova pozovu redakciju "Novosti" na broj 011/3028-154 dobiće primerak novog albuma Gorana Miloševića "Moj anđele".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!