"JOŠ MALO, SVE ĆE OVO BITI JUČER": Marina Tucaković se oglasila i poslala snažnu poruku (FOTO)

Novosti online

25. 01. 2021. u 22:18

NEKOLIKO godina Marina Tucaković vodi borbu sa opakom bolešću. Njen suprug Aleksandar Radulović Futa otkrio je za medije kako se ona oseća, a sada se Marina oglasila i poslala optimističnu poruku.

ЈОШ МАЛО, СВЕ ЋЕ ОВО БИТИ ЈУЧЕР: Марина Туцаковић се огласила и послала снажну поруку (ФОТО)

Foto: N.Fifić

Naime, ona je na svom Instagram profilu poručila: 

- Biće to sve ok, još malo. Sve će ovo biti jučer -  napisala je Marina na svom Instagram profilu.

Podsetimo, njen suprug Aleksandar Radulović Futa otkrio je detalje njenog zdravstvenog stanja.

- Šta da vam kažem... Cela ova situacija oko virusa još više utiče na njeno stanje. Sve vreme je zatvorena u kući, slabo se kreće jer ne sme. A sve to dovodi do depresivnog stanja. Marina je sada krenula sa šestim ciklusom hemioterapija - ispričao je kompozitor.

- Normalno je da joj je loše. Po ceo dan spava, ne ustaje iz kreveta. Umorna je i smlaćena. Ali neka je, nek se odmara. Ja je ne diram. Spremam sve što treba, donosim joj hranu, a njeno je samo da se odmara i da se ne izlaže stresu. Marina je trenutno u takvoj fazi, nema snage da priča, pa se nikome ne javlja na telefon - rekao je on za "Star", a prenose mediji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)