TOŠE PROESKI BI DANAS NAPUNIO 40 GODINA: Ne prođe ni dan da se na radiju ne čuje neka njegova pesma (FOTO)

Novosti online

25. 01. 2021. u 12:21

ТОШЕ ПРОЕСКИ БИ ДАНАС НАПУНИО 40 ГОДИНА: Не прође ни дан да се на радију не чује нека његова песма (ФОТО)

Foto D. Mišić

TOŠE Proeski je poginuo 16. oktobra 2007. godine u saobraćajnoj nesreći

Pokojni pevač Toše Proeski rođen je 25. januara 1981. godine. 

Danas, 25. januara 2021, napunio bi 40 godina, a verni fanovi to ne zaboravljaju, pa se društvenim mrežama šire emotivne poruke.

Toše je izgubio život u saobraćajnoj nesreći 16. oktobra 2007. godine. Tragično je stradao kada je imao samo 26 godina na autoputu u Hrvatskoj, a sa njim u kolima je bila njegova tadašnja menadžerka LJiljana Petrović, koja se nakon tragedije povukla iz javnosti i potpuno promenila život.

NJegovi obožavaoci ga nikada nisu zaboravili, pa tako na današnji dan mnogi od njih objavljuju emotivne poruke u znak sećanja na Tošeta.

- "Četrdeset godina, živiš anđele!", "Da si živ imao bi 40 godina, zauvek ćeš biti u našim srcima i mislima, volim te i nedostaješ", "Kažu da se pokojnicima ne čestita rođendan, ali ipak, neka ti je srećan, anđele... " , "Niko te nije zaboravio", samo su neki od  brojnih komentara.

Danas, na njegov rođendan, fanovi već tradicionalno idu na njegov grob koji se nalazi se na groblju Gumenje u Kruševu, gde pale sveće i sećaju se Tošeta koji je iza sebe ostavio vanvremenske hitove.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)