KOD MENE NIJE NIŠTA PRONAĐENO: Supuga Marka Bulata, Marija, demantovala priče o hapšenju zbog droge

V.N.

25. 01. 2021. u 09:20

SUPRUGA folk pevača Marka Bulata, Marija, juče se oglasila na "Instagramu" povodom priča koje su kružile prethodnih dana da je, navodno, uhapšena sa još trojicom muškaraca u svom kozmetičkom salonu u Novom Beogradu, zbog toga što je, kako se navodilo u medijima, tamo pronađena određena količina droge, dve vagice za precizno merenje i 2.000 evra.

КОД МЕНЕ НИЈЕ НИШТА ПРОНАЂЕНО: Супуга Марка Булата, Марија, демантовала приче о хапшењу због дроге

Foto ATA Images

Mediji su prenosili da je u akciji učestvovalo šest automobila Interventne jedinice, i da su, tom prilikom, uhapšena tri muškarca i jedna žena.

Marko Bulat je još u subotu na insta-storiju napisao da je porodica na okupu, a Marija je ovako iznela svoju verziju događaja:

- Prilikom intervencije policijskih snaga, ja sam prisustvovala hapšenju

N. N. lica, koje se odigralo u neposrednoj blizini mog lokala. Tokom racije, tragajući za drugim osumnjičenima, bez najave i predstavljanja od strane policije, izvršen je nasilni upad u moj lokal, i tom prilikom je lično meni naneta velika materijalna šteta. Sve što se u objavljenim tekstovima navodi kao sporna supstanca, oprema i novac, a što je pronađeno tokom postupka, pronađeno je van mog salona, van mog stana, van mojih kola i ne kod mene, već kod drugih ljudi.

Mariji je upalo u oči to što, kako navodi, nijedan akter koji je praćen i priveden nije pomenut čak ni inicijalima, već je objavljeno samo njeno ime.

- U moj stan nije ulazio niko, niti je vršen pretres. Hapšenje osumnjičenih lica nije realizovano u mom salonu. Nije mi zaplenjen ni automobil, niti šta drugo.

Marija je prvi sukob sa zakonom imala još 2016, kada se, zajedno sa suprugom, našla u centru skandala zbog dva grama kokaina. Ona je, prema pisanjima, sklopila dogovor sa Višim tužilaštvom u Beogradu i priznala, u zamenu za kaznu, da je od dilera kupila drogu.

Incidentna situacija se desila i u avgustu 2017. u Crnoj Gori. Tada je pisano da je kod njih dvoje pronađena manja količina kokaina i marihuane. Marija je, navodno, na isti način ponovo preuzela krivicu na sebe, rekavši da je droga za ličnu upotrebu, dok je Marko demantovao priču. Bulatova supruga je, međutim, kasnije u medijima odlučno negirala da konzumira narkotike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju