JELENA KARLEUŠA ZAPLAKALA U EMISIJI: Otvorila dušu o najtežim trenucima u životu - "Moja majka je umrla usred toga"

Novosti online

31. 12. 2020. u 00:54

PEVAČICA Jelena Karleuša otvorila je dušu u emisiji "Šok tok", a u jednom trenutku je i zaplakala. Ona je pričala o teškim momentima kroz koje je prolazila nakon skandala sa Vranješom , a onda je pustila suzu.

ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША ЗАПЛАКАЛА У ЕМИСИЈИ: Отворила душу о најтежим тренуцима у животу - Моја мајка је умрла усред тога

Foto: ATA Images

Ognjen Nestorović pokušao je da je ohrabri i veo da je ok što je zaplakala.

- Auditorijum zanima. Šta je od svega toga istina. U kakvom je trenutno statusu tvoj brak? Da li je to uticalo na tvoju porodicu, pre svega, decu... - pitao je Ognjen, a onda je Karleuša pokazala emocije i pustila suzu.

- Želela sam ja nešto da kažem na tu temu. Dugo sam ćutala. Čekala sam da jedan strašan period ostane iza mene. Ne samo ova godina, već i prethodna. Prošla sam medijski atentat, to se zove medijski linč - govori Karleuša i dodaje:

- Istina je da su sve slike koje su plasirane, nastale su bez moje dozvole, bez mog znanja. To je sadržaj za koji nisam znala. Tim slikama je meni prećeno. To je naudilo meni i mojoj porodici. Ljudi koji stoje iza toga su neljudi. Čovek koji stoji iza toga je sitan, mali. O muškosti se tu i ne govori. Nema tu časti, ni muškosti. Moja porodica je prošla kroz pakao i sama sam to teško podnela - ističe pevačica i dodaje da je bila žrtva ucene:

- Ucenjivana sam tim slikama. Ultimatum je bio da budem s nekim s kim nikad nisam bila. Moj dželat nije bio taj jadnik, već pojedini mediji. Moja majka je usred toga i umrla - priča Jelena, a na pitanje kako je to uticalo na njenu porodicu, pevačica je zaplakala.

- Suze su ok, ti si borac, ti si lavica... - hrabrio ju je Ognjen.

- Moja vatra gori. Imate neke reklame - rekla je Karleuša.

Nakon toga je pušten prilog.

(Telgraf/Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna