POZNATI PEVAČ SAOPŠTIO DA IMA TUMOR NA MOZGU: Loše vesti ga slomile, ceo svet mu se okrenuo naglavačke (FOTO)

Novosti online

27. 12. 2020. u 11:49

TUŽNA vest za fanove

ПОЗНАТИ ПЕВАЧ САОПШТИО ДА ИМА ТУМОР НА МОЗГУ: Лоше вести га сломиле, цео свет му се окренуо наглавачке (ФОТО)

Foto: Instagram

Tom Parker, jedan od pevača iz grupe ,,The Wanted”, objavio je fotografiju na svom Instagramu pa uz to saopštio fanovima da mu je pronađen tumor na mozgu.

Naime, on je dodao da je dva dana pre nego što je nastala ta slika saznao da je bolestan.

Vesti su ga, priznaje, slomile i zahvalan je porodici na podršci koju mu pružaju u ovom teškom životnom periodu.

U pitanju je, objašnjava, glioblastom – tip tumora za koji još uvek nije pronađeno efikasno rešenje. U velikoj zahvalnici porodici, pak, ističe da su ,,daleko dogurali od trenutka kada su mu saopštene srceparajuće vesti”.

Ovom prilikom, ženu je nazvao pravim borcem, jer se osim o njemu brine i o njihovo dvoje dece, Aureliji Rouz i Bodiju, koji nemaju ni dve godine.

– Dva dana pošto je ova fotografija nastala, saznao sam da imam tumor četvrtog stadijuma i to mi je okrenulo ceo svet naglavačke. Nekih ranijih dana se više i ne sećam. Kao da je tu neka magla, u kojoj sam živeo. Ali, daleko smo dogurali od trenutka kada sam saznao od čega bolujem. Hvala vam svima na ljubavi i podršci, koju mi pružate ovih meseci. Hvala mojoj porodici i prijateljima, koji su tu i pomažu oko dece, kuće… Mojoj prelepoj ženi, koja o svemu brine, borac je.

– Obećavam da ću se javljati i dalje, kako koji korak budem pravio. I da, nadam se jednoj fantastičnoj 2021. godini – potpisao je fotografiju Tom.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere