NIKADA VIĐENA FOTOGRAFIJA SA DŽEJEVE SVADBE: Pevač sa suprugom seče mladenačku tortu na događaju koji se prepričavao! (FOTO)

Novosti onlajn/M.S.

10. 12. 2020. u 18:00

PEVAČ Džej Ramadanovski je preminuo u nedelju, 6. decembra, u svom stanju na Dorćolu nakon zastoja rada srca. Biće sahranjen sutra u Aleji zaslužnih građana u Beogradu.

НИКАДА ВИЂЕНА ФОТОГРАФИЈА СА ЏЕЈЕВЕ СВАДБЕ: Певач са супругом сече младеначку торту на догађају који се препричавао! (ФОТО)

Foto: Arhiva TV Novosti

Srbija se seća omiljenog pevača i velikog čoveka, pa tako poslednjih dana imamo prilike da se podsetimo mnogih trenutaka iz njegovog života.

Jedan od kontroverznijih momenata u njegovom životu o kojima se priča jeste čuvena Džejeva svadba sa bivšom suprugom Nadom.

Kako je Džej više puta sam o tome govorio, to je bio događaj na kojem su gosti odlazili kući da se odmore, pa se vraćali na veselje.

- Fora je u tome što se mi nismo budili uopšte. Svadba je počela u petak, a završena je u ponedeljak. Tri dana je trajala svadba, svi moji drugovi su bili tamo. Bilo je puno naroda, drugova mojih drugova. Iz cele bivše Jugoslavije, pa i inostranstva - pričao je Džej jednom prilikom.

"Novosti" su pronašle još jednu fotografiju sa ovog čuvenog veselja, koju je malo ko imao prilike da vidi.

Na fotografiji je zabeležen trenutak u kojem srećni mladenci seku mladenačku tortu.

Foto: Arhiva TV Novosti

Mladenci seku mladenačku tortu

- Nenormalna svabda. Tri dana šator, i samo ljuljaj - rekao je Džej jednom prilikom kroz smeh.

Inače, bivša supruga Nada mu je kroz život bila ogromna podrška. Kada je debitovao na festivalu "MESAM", upravo mu je supruga bila najveća podrška iako nije verovao u sebe.

Foto arhiva

- Nisam verovao da ću uspeti. Podršku mi je dala supruga Nada, koja je tada bila trudna. Želela je zbog mene i našeg deteta da i ja poverujem u uspeh. I bila je u pravu, osvojio sam treće mesto - prisetio se jednom prilikom Džej svog prvog nastupa i suprugine podrške za "Novosti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)