SUZE TEKLE UZ "PUKNI ZORO": Zorana Pavić pokazala emocije na nastupu na Kosovu i Metohiji

D. ZEČEVIĆ

04. 12. 2020. u 13:17

MADA nisam sa Kosova i Metohije, uvek se ovde rado vraćam. Počastvovana sam kada dolazim na Kosmet, gde se osećam kao domaća.

СУЗЕ ТЕКЛЕ УЗ ПУКНИ ЗОРО: Зорана Павић показала емоције на наступу на Косову и Метохији

Foto ATA Images

Kad god dođem na Kosovo i Metohiju, osetim neku posebnu magiju i shvatam da ne zovu Kosmet uzalud svetom srpskom zemljom.

Ovo je novinarima, posle koncerta u Gračanici gde je nastupala sa mladim izvođačima, kazala estradna umetnica vedrog duha Zorana Pavić. Ona je došla da podrži svoju prijateljicu Gordanu Ćorić, predsednicu udruženja "Avenije", koje je obeležilo dve decenije rada. Tokom izvođenja pesme "Pukni zoro", Zorana je na bini jedva uspevala da zadrži suze, čime je prenela emociju i na malobrojnu publiku u gračaničkom Domu kulture, uz poštovanje svih epidemioloških mera.

ČEKAĆU TE GORE

ZAMOLjENA da prokomentariše novitete u karijeri, Zorana za "Novosti" ističe da je snimila pesmu "Čekaću te gore", sa bendom "Balkan soul", kao i da planiraju nove kompozicije koje će snimati u Švedskoj, u studiju muzičara koji se bavi hevi metalom, ali je oduševljen radom ovog benda.

Ističući da se na KiM oseća voljenom i da je počastvovana zbog ovog, ali i pređašnjih dolazaka, kada se, kako je rekla, malo ko usuđivao da dolazi, Zorana je izjavila da na jugu Srbije ima divne prijatelje zahvaljujući kojima je uvek ovde lepo dočekana.

- Nekako se sa Kosmeta u Beograd uvek vratim puna emocija, pozitivne energije i bolja u svakom pogledu, tako da tu dobrotu prenesem i na moje najbliže i prijatelje jer i njima budem bolja - pojasnila je Zorana.

Na pitanje da li se boji virusa korona i kako funkcioniše u vreme kada je kovid 19 zaustavio mnoge aktivnosti, Zorana naglašava da "se moramo čuvati, jer situacija nije naivna", ali da se "ne smemo predati".

- Ukoliko se predamo, uopšte nam neće trebati korona, trebaće nam psihijatrijske i druge ustanove - veli Zorana za naš list.

- Zato je poenta da se veselimo i radujemo životu. Nije poenta u broju okupljenih, već se, kao što ja činim sa prijateljima, okupimo nas dvoje-troje, pevamo, razveselimo i sebe i komšiluk koji nam potom aplaudira.

A na pitanje "Novosti" koje su joj najdraže pesme sa Kosmeta, Zorana odgovara da često zapeva "Gusta mi magla padnala", ali da joj je omiljena "Ječi goro".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda