NE RASTURAM BRAKOVE: Sofija Milošević progovorila o početku veze sa verenikom Lukom Jovićem

V.N.

18. 11. 2020. u 12:35

VERENICA srpskog fudbalskog reprezentativca Luke Jovića, Sofija Milošević, prvi put se juče pojavila u javnosti, posle rođenja sina Alekseja u septembru.

НЕ РАСТУРАМ БРАКОВЕ: Софија Милошевић проговорила о почетку везе са вереником Луком Јовићем

Foto Instagram/lukajovic

Atraktivna plavuša je gostovala u "Jutru" na TV Prva i, između ostalog, govorila o tome kako se osećala kada su mnogi pričali da je ona kriva za raskid napadača Reala sa majkom njegovog prvog sina Davida.

- Krili smo koliko god smo mogli da smo zajedno - rekla je Sofija. - Njegova situacija je bila komplikovana zato što nije sa tom devojkom već nekoliko godina. Sve je protumačeno na drugačiji način - da ja razbijam brakove, a nikakvog braka nije bilo.

Sofija je nastavila:

- David je imao četiri meseca. Kako ja da objasnim svima celu situaciju sa njegovom bivšom devojkom? Znala sam da će to na kraju sve da bude kako treba. Znaš kako to ide kod nas. Drago mi je da se sve sredilo, da su se stvari iskristalisale.

Miloševićeva je progovorila i o planiranom venčanju:

- Već je trebalo da se uzmemo, ali ne želim ništa da radim na brzinu. Zbog ove korone ne može niko ni da prisustvuje. Ne bih ja veliku svadbu.

Ona se osvrnula i na priču da su njih dvoje za njen porođaj izdvojili veliku sumu novca.

- Meni je to skandalozno kada čitam, jer mi nismo uopšte takvi ljudi, ne razmišljamo na takav način - demantuje Sofija.

- Dobila sam zdravstveno osiguranje preko Lukinog kluba, i ništa nismo platili. Imala sam samo patronažnu sestru. Ljudi ovde su, po nekim klinikama, skuplje prošli nego ja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima