OD DIVLJE RUŽE DO KRALJICE SEKSI SELFIJA: Jelena Karleuša već osam godina puni "Instagram" vrelim fotografijama

M. Ćunković

16. 11. 2020. u 11:04

GOTOVO cela estrada i, uopšte, javni svet, poslednjih godina koristi "Instagram" kao glavno oružje u komunikaciji s javnošću putem društvenih mreža.

ОД ДИВЉЕ РУЖЕ ДО КРАЉИЦЕ СЕКСИ СЕЛФИЈА: Јелена Карлеуша већ осам година пуни Инстаграм врелим фотографијама

Foto Instagram/karleusastar

Ipak, malo je onih koji mogu da se podiče milionima pratilaca, a u toj grupi je među najistaknutijima Jelena Karleuša.

Ekscentrična pevačica je otvorila profil 2012. godine, i od tada sakupila čak 2,3 miliona pratilaca, a cifra se menja iz dana u dan. NJene slike po pravilu dobijaju stotine hiljada lajkova. Najveću pažnju privlače seksepilne fotografije na kojima JK ističe svoje obline.

Od skoro 4.000 objava, veći deo su upravo takve, provokativne fotografije, koje ne samo da obožava muška populacija, već im se divi i ženski svet. Mnoge devojke, žene, pa čak i dame starije dobi, vide u Karleuši svog idola, nekog kome se dive i koga se, neretko,trude da oponašaju.

AVGUST 2012., Foto Instagram/karleusastar

Postavlja Jelena i fotografije svojih najbližih, pa su tako, na prvoj slici koju je okačila u leto 2012, ćerkice Atina i Nika u bazenu, uz opis "Moje sve". Odmah je, međutim, usledila i prva seksi fotografija, uz koju je, na engleskom, napisala:

- Srpska divlja ruža sa trnjem.

JUN 2019., Foto Instagram/karleusastar

Brzo je JK preplavila "Instagram" provokativnim slikama, gde dominiraju njene pozamašne obline. Neretko ona, bar po onome što napiše, želi na fotografijama da istakne novu frizuru, neki komad odeće, međutim, zna vrlo dobro da će bujne grudi, zadnjica u tanga gaćicama ili, prosto, provokativna poza, sve ostalo potisnuti ne u drugi, već u 22. plan.

AVGUST 2018., Foto Instagram/karleusastar

Jelena je, naravno, posebno isnpirisana kada ode na letovanje. Daleko od toga da je jedina pevačica koja "bombarduje" pratioce vrućim fotkama sa plaže. Ona, međutim, i u tom segmentu uspeva uvek da bude "nova", sveža, i da nanovo privuče one koji već godinama redovno prate njen profil.

"Malu od skandala" nije sputala ni ova, znamo kakva 2020. godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)