SELFI DANA, U TROLI: Vozač GSP prepoznao glumicu Branku Katić

V. N.

25. 10. 2020. u 09:52

СЕЛФИ ДАНА, У ТРОЛИ: Возач ГСП препознао глумицу Бранку Катић

Foto Instagram/tri.korne.penal

BEOGRADSKA glumica Branka Katić (50), udata za britanskog producenta Džulijana Farina, sa kojim ima sinove Luisa i Džoa, vratila se u rodni grad, zbog ljubavi prema srpskom teatru.

U predstavi "Sumrak bogova" reditelja Jagoša Markovića, po motivima čuvenog filma Lukina Viskontija, uz Milana Laneta Gutovića, ona igra baronicu Sofi u komadu koji osim kritike beskrupuloznih pojedinaca, analizira i društvo koje olako, pre svega nečinjenjem, kapitulira pred totalitarnom vizijom sveta.

Da i dalje živi kao sav običan svet, vidi se i po selfiju koji je vozač GSP Marjan Anđelković podelio na društvenim mrežama. Uz oznake "fotografija dana", "mi nismo anđeli", "kraljica univerzuma", Marjan se sa slike smeši zajedno sa Brankom, koja je zbog toga, samo na trenutak, skinula masku sa lica.

Komentari koji su se nanizali složni su da je Katićeva bila i ostala kraljica, te da uprkos životu i radu u inostranstvu i dalje nogama čvrsto stoji na zemlji, ne izigrava zvezdu, skromna je, ne vozi se taksijem, nego trolom i tako dalje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)