SELFI DANA, U TROLI: Vozač GSP prepoznao glumicu Branku Katić

V. N.

25. 10. 2020. u 09:52

BEOGRADSKA glumica Branka Katić (50), udata za britanskog producenta Džulijana Farina, sa kojim ima sinove Luisa i Džoa, vratila se u rodni grad, zbog ljubavi prema srpskom teatru.

СЕЛФИ ДАНА, У ТРОЛИ: Возач ГСП препознао глумицу Бранку Катић

Foto Instagram/tri.korne.penal

U predstavi "Sumrak bogova" reditelja Jagoša Markovića, po motivima čuvenog filma Lukina Viskontija, uz Milana Laneta Gutovića, ona igra baronicu Sofi u komadu koji osim kritike beskrupuloznih pojedinaca, analizira i društvo koje olako, pre svega nečinjenjem, kapitulira pred totalitarnom vizijom sveta.

Da i dalje živi kao sav običan svet, vidi se i po selfiju koji je vozač GSP Marjan Anđelković podelio na društvenim mrežama. Uz oznake "fotografija dana", "mi nismo anđeli", "kraljica univerzuma", Marjan se sa slike smeši zajedno sa Brankom, koja je zbog toga, samo na trenutak, skinula masku sa lica.

Komentari koji su se nanizali složni su da je Katićeva bila i ostala kraljica, te da uprkos životu i radu u inostranstvu i dalje nogama čvrsto stoji na zemlji, ne izigrava zvezdu, skromna je, ne vozi se taksijem, nego trolom i tako dalje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili