PEVAČ NAPADNUT U CENTRU BEOGRADA: Udario me je više puta i pretio da će da mi zapali automobil

Novosti online

22. 10. 2020. u 21:01

ПЕВАЧ НАПАДНУТ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Ударио ме је више пута и претио да ће да ми запали аутомобил

Foto: Printsrin

PEVAČ Renato Henc je napadnut u centru Beograda, a sada je detaljno opisao kako je došlo do tog nemilog događaja.

- 5.10.2020. u 22h na Vračaru, mi smo sedeli u kafiću, ja sam se parkirao ispred broja 14, to je zgrada blizu kafića. Nisam zaklonio ulaz, imalo je mesta da prođe automobil. Taj crveni auto je imao problem da uđe u garažu, kada je počeo da silazi dole auto je zastao. Neko je izašao i napravljeno mi je udubljenje na autu.

Posle je neka devojka izašla iz automobila i počela da žvrca ključem po automobilu. Ja sam ustao i krenuo tamo i ta devojka je videla da sam došao, kad me je videla krenula je da silazi u garažno mesto i zove tatu. 

On je izašao i počeo da me vređa i udario me je u stomak i glavu. Nisam znao šta se dešava. Udario me je više puta, drao mi se:

"Oćeš da ti zapalim auto, da vas strpam u zatvor". Napadnut sam iz čista mira. Onda je došla njegova supruga i rekla da joj je suprug pripit i krenula da se izvinjava. Ja ne znam imena ljudi, to sam dao policiji da to utvrde. To veče sam bio na Urgentnom imam oštećenje sluha i dalje -  rekao je Renato za Kurir, a onda dostavio izveštaj iz Urgentnog centra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)