ĐANI PONOVO PREKRŠIO MERE! Policija prekinula nastup - 500 ljudi u klubu, prekršene sve mere protiv korone!

Tanjug

18. 10. 2020. u 15:02

ЂАНИ ПОНОВО ПРЕКРШИО МЕРЕ! Полиција прекинула наступ - 500 људи у клубу, прекршене све мере против короне!

Foto: Printscreen/Instagram

AKCIJOM inspektora sinoć je u klubu Plaža jezera Modrac u Lukavcu prekinut koncert za vreme koga su prekršene sve mere koje su predviđene za suzbijanje širenja korona virusa.

Klubu, u kojem je zatečeno oko 500 osoba, zabranjen je rad.

Kako se navodi, u klubu Plaža jezera Modrac u Lukavcu sinoć je održan koncert turbo folk pevača iz Srbije Radiše Trajkovića Đanija i Koloseum benda, kome je prisustvovao veliki broj posetilaca.

Sve epidemiološke mere su prekršene u unutrašnjosti objekta, ali i na platou u neposrednoj blizini ulaza, gde se nalazio mnogo veći broj osoba od dozvoljenog, bez maski i fizičke distance.

To nije prvi put da se u Tuzlanskom kantonu krše mere nadležnih, s obzirom na to da su takve situacije zabeležene i na predizbornim skupovima Stranke demokratske akcije (SDA) u Gradaču i Srebreniku, gde se u unutrašnjosti objekata okupio daleko veći broj osoba od dozvoljenog.

Đani je ranije ove godine bio priveden kada je prekršio policijski čas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

buki

19.10.2020. 10:16

Стално се питам, какви су то људи који СЕ ПРОВОДЕ уз овакве ликове попут Ђанија? Какав је то провод и ко може да слуша те бљувотине, кад бих ја платила пет пута више, само да ме неко не присили да будем присутна на таквом месту?