ONA MISLI DA MI SAD SRIČEMO AZBUKU: Bora Čorba o izjavi Marije Karan koja je digla prašinu

M. Ć.

14. 10. 2020. u 22:26

ОНА МИСЛИ ДА МИ САД СРИЧЕМО АЗБУКУ: Бора Чорба о изјави Марије Каран која је дигла прашину

FOTO: Ata images

GLUMICA Marija Karan izazvala je popriličan bes javnosti u Srbiji pričajući putem video-poziva na TV Prva. Umetnica koja već duže vreme živi u inostranstvu, govoreći o svom poslu, po mnogima je ponizila ljude koji žive u našoj zemlji.

Upitana kada ćemo moći ponovo da je gledamo na našim prostorima, Marija je odgovor počela ovim rečima:

- Kada sam otišla pre 10 godina za London, tada ljudi kod nas nisu koristili ni mejl adresu, a evo sada imamo mogućnost da se čujemo preko video-poziva.

To je izazvalo lavinu reakcija, pre svega na društvenim mrežama. Na “Tviteru”, gde su se nanizali komentari poput “Može devojka iz sela da ode, ali selo iz nje nikad”, “Velika glumica, klasično kvazigastarbajtersko...”. To što je Marija izgovorila iznenadilo je, između ostalih, i Boru Đorđevića.

- Po njenom mišljenju, sada sa Vukom Karadžićem sričemo azbuku i učimo da čitamo i pišemo - kaže vođa “Riblje čorbe” za “Novosti”. - Mlada je ona. Kada sam išao skoro svake nedelje u London, čak je i dinar bio konvertibilan. E tada mejl stvarno nije postojao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Predrag Klisaric

15.10.2020. 11:53

Boro stari druze ,kad smo mi isli po Evropi ona nije znala ni gde su Sumatovac, Pod Lipom i kfe Ateljea212 sa svim onim glumackim legendama gde smo pili picence i uzivali u zezanju

Ljube

15.10.2020. 19:33

Jos samo dodati ,da u samoj Srbiji ogroman broj postoji i zivi ,koji misli da je na Zapadu sve bolje i ponosnije nego u Srbiji .Nije ova "odbegla " a ima nas puno ,sto onih koji smo prodati i onih avanturista sama .Generalno ,Srbi su najbezobrazniji narod na svetu prema svojoj drzavi i svojoj zajednici .Kod drugih smo manji od makova zrnca .

Mikan

17.10.2020. 11:04

Ne čudi. Mnogi koji su ostali u Srbiji dočekj "odbegle" kao da su direktno od Boga svratili u Srbiju. Kad uopste svrate. Virtuelno ili trodimenzionalno. Samo, ona tamo u Londonu ili LA, gde god, još nije čula za treću dimenziju. Ona ume da prepozna samo jednu dimenziju.