IPAK ODLAZE, DOBILI PONUDE OD TRI TELEVIZIJE? Jovana i Srđan blizu odluke koju gledaoci željno iščekuju

Novosti online

20. 09. 2020. u 20:22

VODITELjSKI tandem, kako “Blic” saznaje, ozbiljno razmišlja gde će nastaviti karijeru nakon što zvanično okončaju saradnju sa dosadašnjim menadžmentom.

ИПАК ОДЛАЗЕ, ДОБИЛИ ПОНУДЕ ОД ТРИ ТЕЛЕВИЗИЈЕ? Јована и Срђан близу одлуке коју гледаоци жељно ишчекују

Foto: Instagram

Vest da Jovana Joksimović i Srđan Predojević napuštaju Jutarnji program na Televiziji “Prva”, odjeknula je poput bombe.

Ovaj voditeljski duo koji se već dve godine budio uz gledaoce ove televizije odlučio je da da otkaz. Ono što se sada svi pitaju jeste gde će nastaviti karijeru. Kako “Blic” saznaje, u igri su čak tri televizije.

- Istog trenutka kada se saznalo da su Jovana i Srđan dali otkaz, konkurentske televizije počele su da se utrkuju ko će ih privoleti da budu u njihovom jatu. Osim Javnog servisa Srbije, na kojem su počeli karijeru, a na kojem su radili pet godina Jutarnji program, poziv je stigao i od čelnika Televizije “Pink” na kojoj je ovaj tandem radio osam godina. Oni su na „Pinku“ takođe bili deo jutarnje redakcije, odakle su otišli na „Prvu“. Njima je otvorena ponuda i K1 televizije, koju drži Jovanin suprug Željko Joksimović - otkriva izvor i kroz osmeh dodaje:

- Jovana i Srđan su pravi profesionalci, tako da to što jedna ponuda dolazi od Željka, ne znači da je on u prednosti. Ono što znam, jeste da su oboje zainteresovani za sve opcije i da će odluku doneti kada zvanično okončaju saradnju sa dosadašnjim poslodavcem. Svakako da će imati vremena da izaberu najbolju ponudu, kako su to i do sada činili. Oni definitivno neće ostati na “Prvoj”, ali neće ni odugovlačiti sa izborom nove frekvencije.

Jovana i Srđan, kao i prethodnih dana, nisu odgovarali na pozive i poruke po ovom pitanju.

Iako je Srđan danas na svom instagram nalogu objavio ko će biti gosti jutarnjeg programa u ponedeljak, to ipak ne znači da oni ostaju na toj televiziji.

Podsećanja radi, oni su otkaz dali u četvrtak, a kako se saznaje, razlog je mimoilaženje u mišljenjima i stavovima sa menadžmentom televizije. Nijedno od njih se otada nije oglasilo po ovom pitanju, kao ni Televizija “Prva” saopštenjem.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Zajedno za očuvanje prirode