PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Jovana i Srđan se vraćaju na ovu televiziju?

Novosti onlajn

18. 09. 2020. u 23:55

ПОНУДА КОЈА СЕ НЕ ОДБИЈА: Јована и Срђан се враћају на ову телевизију?

Foto: Instagram

JOVANA Joksimović i Srđan Predojević, koji su pre dva dana prekinuli saradnju s Prvom televizijom, mogli bi da se vrate na Radio-televiziju Srbije.

Voditeljski par emisije "Jutro", koji je zajedničku karijeru i započeo na Javnom servisu, ukoliko bi se dogovorio s čelnicima nacionalne televizije, pojačao bi redakciju zabavnog programa. Kako se saznaje, Urednica Olivera Kovačević, raspoložena je da im ponudi posao u redakciji koju vodi, a za njih dvoje napravili bi poseban, veliki večernji šou-program.

Pregovore o prelasku i uslovima s popularnim TV licima vodiće prvi čovek RTS Dragan Bujošević, koji je nedavno ponovo postavljen za vršioca dužnosti generalnog direktora. RTS nije u mogućnosti da ponudi uslove kao što može Prva ili neka druga privatna televizija, međutim, Jovana i Srđan imaju mogućnosti da svoj program rade za RTS i preko eksterne produkcijske kuće, kao što je prošle sezone učinio i Slavko Beleslin.

Olivera Kovačević nije želela da komentariše ova saznanja.

Inače, na TV Prva odmah je došlo do promene, pa je već juče jutarnji program vodio Filip Čukanović, čime je potvrđeno pisanje da je mladi novinar uzrok zbog kojeg su Jovana i Srđan dali otkaz.

Foto: Printscreen/Prva TV

Filip Čukanović

- Tu sam. Dan za osmehe - napisao je voditelj na Instagramu uz fotografiju iz studija.

Inače, čelnici TV Prva bili su veoma zadovoljni rejtingom i šerom kada je Filip vodio program tokom leta. Zato su bili rešeni da mu daju šansu da još jedan radni dan provede ujutro s gledaocima. Predložili su da njegov dan bude petak, ali se Jovana i Srđan nisu složili s tim predlogom.

Podsetimo, Joksimovićeva i Predojević su na RTS proveli pet godina, gde su vodili jutarnji program, a Srđan je uređivao i Beogradsku hroniku. Njihov prelazak na Pink 2010. godine podigao je nezapamćenu prašinu u medijima, a mnogo se govorilo o razlozima koji stoje iza tog transfera. S Pinka su otišli 2018, kako su priznali, ne zbog novca, već novih izazova i boljih uslova rada. Jovana Joksimović trenutno nije bez posla i pomaže savetima suprugu Željku oko poslova na filmu "Toma" i u novoj TV K1, tako da verovatno neće žuriti u potrazi za novim angažmanom.  

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Nena

20.09.2020. 10:07

Po komentarima bih zaključila da mnogima ovaj voditeljski par nije simpatičan a ja sam baš zbog njih gledala isključivo Jutarnji program Prve. Žao mi je što su otišli,nemaju ovi drugi voditelji takav šarm i harizmu.

ilija

21.09.2020. 13:52

ovo je odlicno.kako sto sam i piso treba da se vrate na RTS odagle nezam zasto su odlazili ..ili javnom servisu na najbojem javnom servisu u regionu to je definitivno. mi ovde u Mk samo rts gledamo.preko rts planete..i da dobro ce biti ako imaju vecernje sou i ako odu u zabavnu redakciuju..to im savetujem od srca i tamu cu da ih gledam sigurno to im je najboje da rade na najbojem javnom servisu u regionu kvaliteta kako evropske gpleme javne servise a mozda i boji od neki.i zato je najgedani to je sigurno