GOLOTINJA NA RTS: Intimne scene u novoj domaćoj seriji, glumci se prepustili strastima (FOTO)

Novosti online

13. 09. 2020. u 22:06

ГОЛОТИЊА НА РТС: Интимне сцене у новој домаћој серији, глумци се препустили страстима (ФОТО)

Foto: Printskrin RTS

U NOVOJ seriji "Močvara" koja se prikazuje na "Superstar TV-u" i "RTS-u" emitovane su intimne scene Gorana Bogdana i Marte Bjelice.

Sada glavni junak, hrvatski glumac Goran Bogdan, otkriva da je njegovog junaka "Nikolu bilo veoma teško pripremiti i razdraditi", ali ne i snimiti škakljive scene s Martom Bjelicom.

Foto: Printskrin RTS

 

- Meni je svejedno kakvu scenu snimam, nije mi bitno da li su to intimne scene ili neke druge. Intimne scene nisu drugačije od bilo kojih drugih, a meni je bitno da ih napravimo što boljim za gledanje. Davno sam prestao da budem stidljiv. S Martom Bjelicom je bilo predivno sarađivati, smatram da je njena uloga odlična i apsolutno bitna kao moja. Ta linija i njihov bračni odnos su i te kako bitni za razvoj i Nikole kao lika i cele priče. A, Marta je, videćete i sami, i više nego pokazala da zna i ume da ispuni zadatak - rekao je on za medije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Lara

14.09.2020. 07:56

Najodvratnija serija koja je uopste snimljena, dzabe bacene pare. Dokle vise morbidnih serija i ogavnih scena. Narodu je dosta svega dajte nesto lepo kao sto ste ranije snimali. Ekranmizujet zivote nasih pesnika i knjizevnika kao sto ste snimila Lazu Kostica.

andja

14.09.2020. 08:07

Strašno! U udarnom terminu, kad i deca sa roditeljima sede uz tv puštati seriju sa obiljem vulgarnosti, psovki, nasilnih scena, scena u kojoj se roditelji drogiraju, deca mažu izmetom... Bez seksa ništa, serija ne može da uspe, ako nema takvih scena! Svakodnevno čitamo u novinama i gledamo na vestima raznorazne strahote, pa nam nije bila potrebna ovakva serija! Pogotove ne za ovaj termin, vikendom od 20h! To je vreme za porodične, opuštajuće, komične serije, a ne za ove strahote i vulgarnosti!

Slaviša

20.09.2020. 13:31

Dokle više sa ovakvim serijama. Ovom narodu treba nečeg pozitivnog ,a stalno neke tragedije. Meni je ova serija dno. Dajte nešto normalnog..jer u ovoj Srbiji ima još i normalnog i porodičnog sveta.

Pavle

10.10.2020. 10:31

Serija je pre svega loša. Dijalozi su loši. Ponašanje junaka je nelogično i nekonzistentno. Radnja je loše vođena pa je u velikoj meri nejasna. Postoji potreba autorke da ubaci psovke gde ne mora, da upotrebi reč je..... gde je suvišna i to mnogo puta. Možda malo govori i o mentalnom sklopu autorke i njenom odnosu prema seksu.