POTRESNA PORUKA POZNATE GLUMICE: Ovo je bolnička soba u kojoj se moja sestra leči od korone, neko od vas ko ne nosi masku je ovo uradio

Tanjug

17. 08. 2020. u 15:23

POZNATA američka glumica Šeron Stoun objavila je na Instagramu da je njena sestra, koja ima lupus, obolela od COVID-19 i da se u bolnici bori za život.

ПОТРЕСНА ПОРУКА ПОЗНАТЕ ГЛУМИЦЕ: Ово је болничка соба у којој се моја сестра лечи од короне, неко од вас ко не носи маску је ово урадио

Foto: AP

- Moja sestra Keli, koja već ima lupus, sada ima COVID-19. Ovo je njena bolnička soba. Jedan od vas koji ne nosi masku je ovo uradio. Ona nema imuni sistem. Jedino mesto gde je odlazila je apoteka - napisala je glumica.


Stoun je rekla da su njena sestra i zet, koji je takođe oboleo, ležali kod kuće duže vreme, jer u Montani, gde žive, kako je navela, nije moguće da se testirate ako nemate simptome korone, a da se onda rezultati čekaju pet dana.
 

Šeron Stoun je apelovala na ljude da nose maske.

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on Aug 16, 2020 at 3:18pm PDT

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)