NISAM IH ČULA, BLOKIRALI SU MI POZIVE: Tanja Savić rešila da progovori, rekla istinu o svojoj deci

Novosti online

09. 08. 2020. u 10:28

TANjA SAVIĆ mesecima nije videla svoje sinove Masksima i Đorđa.

НИСАМ ИХ ЧУЛА, БЛОКИРАЛИ СУ МИ ПОЗИВЕ: Тања Савић решила да проговори, рекла истину о својој деци

Foto: Printscreen

Njen suprug Dušan ih je pre nekoliko meseci odveo u Australiju, a ona se putem svog Instagrama oglasila i rešila da otkrije sve o čemu je do sada ćutala.

Pevačica je istakla da decu nije čula pet dana i da porodica ignoriše njene pozive.

- Moje ljubavi najveće. Sve činim da mi dođete u zagrljaj. Osoba sam koja krajnje osuđuje nepravdu. I svaka načinjena šteta ne može, a da prođe nekažnjeno. Ima već 5 dana kako nisam čula njihov glas. Kada kontaktiram porodicu, svi ignorišu. Gde će im duša. Ako pokušavam da pozovem ponovo, oni me blokiraju. Neka svi već jednom znaju šta mi je učinjeno! - napisala je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)