JK SE OBRUŠILA NA DUA LIPU: Vrati se i budi sa svojim ljudima (FOTO)

V.N.

19. 07. 2020. u 21:52

POP pevačica iz Engleske Dua Lipa, poreklom sa Kosova i Metohije, objavila je na svom "Instagramu" nekoliko postova u kojima promoviše takozvanu državu Kosovo kao nezavisnu.

ЈК СЕ ОБРУШИЛА НА ДУА ЛИПУ: Врати се  и буди  са својим  људима (ФОТО)

Foto ATA Images

"Zašto Kosovo nije i nikada neće biti Srbija" i "Stavite Kosovo na mapu, Kosovo je više od gomile ljudi. Ono postoji i treba ga poštovati. Stavite na mapu Kosovo i Palestinu", objavila je Lipa i izazvala reakciju samoprozvane folk dive Jelene Karleuše.


- Draga Dua Lipa, volimo te ovde u Srbiji - napisala je JK, "tagujući" i koleginicu iz Engleske.

Foto EPA

 

- Ekstremizam ni na koji način nije odgovor (znate da se kosovski lider nalazi u Hagu, suočen sa optužnicom za ratne zločine i tako dalje. Na obe strane možete da pronađete veoma loše ljude). Molim te, koristi društvene platforme da deliš ljubav, mir i muziku (i vrati se na Kosovo da budeš sa svojim ljudima).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)