NEKA TE ANĐELI ČUVAJU: Estradni menadžer Bor Lalević ispraćen na večni počinak (FOTO)

V.N.

14. 07. 2020. u 20:20

ESTRADNI menadžer i osnivač "Kamarad produkcije" Bor Lalević (39), koji je u subotu u 17.10 preminuo na Infektivnoj klinici u Beogradu od virusa korona, sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju.

НЕКА ТЕ АНЂЕЛИ ЧУВАЈУ: Естрадни менаџер Бор Лалевић испраћен на вечни починак (ФОТО)

Foto ATA Images

Na večni počinak, zbog situacije sa kovidom 19, ispratili su ga samo članovi najuže porodice i najbliži prijatelji. Ukoliko se situacija u Srbiji sa koronom bude popravila, dogovor je da na četrdesetodnevni pomen na groblje dođu svi koji su poznavali Bora i družili se sa njim, a nisu mogli da prisustvuju sahrani.

Od Bora, za koga svi tvrde da je bio ljudina, požrtvovani saradnik, uvek nasmejan i spreman za akciju, danas su se oprostili Aco Pejović, kojem je Lalević dugo bio menadžer, Boban Rajović, Dejan Matić, Bojan Vasković iz "Leksington benda", Aca Lukas...

Lalevićeve kolege menadžeri, doneli su ili poslali vence od crvenih i belih ruža, kako bi iskazali ljubav i poštovanje.

- Neka te nebeski anđeli čuvaju, dušo najveća, volimo te zauvek - rekao je pevač "Leksingtona" Bojan Vasković, dok se Aco Pejović od Bora pozdravio rečima:

- Lako moj, hvala ti za sve što si mi bio u životu. Nikada te tvoj brat zaboraviti neće. Spavaj mirno!

Podsetimo, Bor je, između ostalog, organizovao velike koncerte Halida Bešlića, Seke Aleksić i Marije Šerifović u Beogradu. Zanat je pekao 2003. i 2004. u koncertnoj agenciji "Mjuzik star" sa Rakom Marićem, a od 2004. do 2007. sa Dragoslavom Ganetom Pecikozom, kad je osnovao svoju "Kamarad produkciju". U bolnicu je primljen sa upalom pluća, a nakon što mu se stanje pogoršalo, bio je priključen na respirator. Iza sebe je ostavio neutešnu suprugu Ivanu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili