Severina se pomirila sa bivšim menadžerom: 17 godina radili zajedno, prošle godine se žestoko posvađali, sada su opet tandem

Novosti online

19. 06. 2020. u 19:35

Pevačica Severina Kojić pomirila se sa bivšim menadžerom Tomislavom Petrovićem sa kojim je prekinula saradnju prošle godine

Северина се помирила са бившим менаџером: 17 година радили заједно, прошле године се жестоко посвађали, сада су опет тандем

Foto: Aleksa Stanković

Pevačica Severina Kojić pomirila se sa bivšim menadžerom Tomislavom Petrovićem sa kojim je prekinula saradnju prošle godine.

O razlozima njihovog razilaženja pisalo se po medijama, te da je krajnji bio to što su izgubili poverenje jedno u drugo zbog mnogobrojnih nesuglasica.

Mnogi smatraju da se Severina na pomirenje odlučila zato što joj u poslu nije išlo onako dobro kako je to bilo dok joj je on vodio karijeru.

Hrvatski mediji pišu da je jedna od firmi koja je u vlasništvu Severine prošlu godinu završila u minusu. Očigledno da su novi planovi Severine, kada je u pitanju album i koncerti, bili presudni kada je odlučila da se pomiri sa Petrovićem, kako bi izbegla loš scenario poslovanja.

Iako su na pitanja medija o svađi Severine i Tomislav iz pevačicinog tima uglavnom govorili da nisu upoznati sa tim, sa pomirenjem očigledno jesu.

- Navedena informacija je tačna - odgovorio nam je porparol Severine Kojić, Davor Grgin na pitanje da li je tačno da je došlo do pomirenja Tomislava i Severine, te da će on nastaviti da bude deo njeno poslovnog tima.

Sa druge strane Tomislav Petrović nije odgovarao na naše pozive, niti poruke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega