ZA TOPLO LETO: "Esperansa" snimala u blizini Cecine kuće (FOTO/VIDEO)

D. Cakić

13. 06. 2024. u 16:13

MOMCI iz "Esperansa" benda Aleksandar Prodanović i Adam Masad su objavili pesmu "Mohito sa tvojih usana", a kadrovi iz spota nastali su u komšiluku vile Svetlane Cece Raznatović na Kipru.

ЗА ТОПЛО ЛЕТО: Есперанса снимала у близини Цецине куће (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Privatna arhiva

- Spot je rađen na prelepim plažama Aja Nape i to baš u komšiluku naše najveće zvezde Cece Ražnatović, njena vila je u najlepšem delu Kipra - kaže pevač Aleksandar Prodanović i dodaje da su ga prve reakcije publike oduševile:

Foto: Privatna arhiva

- U ovu pesmu smo uložili mnogo truda, energije ali i novca kako bi sve ispalo baš kako smo želeli. Publici se već dopada jer je prava letnja pesma. Mi i veći deo našeg života provodimo na moru i to na Kipru baš tamo sam i dobio ideju za sam tekst, a melodijsku liniju sam radio sa Adamom Masadom i Novakom Aškovićem.

Inače, grupa postoji već tri godine, a sada je pevač otkrio i kako je došlo do toga da se zovu" Esperansa".

Foto: Privatna arhiva

- Naziv grupe je po lokalu gde smo godinama svirali ali i označava nadu, to je ono što svaki čovek ima u sebi, a mi se nadamo da će pesma osvojiti sva srca publike ne samo na Kipru i u Srbiji već po celom svetu - ističu Aleksandar Prodanović i Adam Masad koji već rade na novoj pesmi.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U EUFORIJI, AMERI OSTAJU BEZ OLIMPIJSKIH IGARA?! Amerikanci uveli zakon da naštete Rusima, a sada se im se obija o glavu!