NE ZNAM KAKO ĆE SE OVO ZAVRŠITI: Marija Šerifović progovorila o odsustvu u "Zvezdama Granda" - "Ne znam kako će se ovo završiti..."

Novosti onlajn

23. 04. 2024. u 21:25

MARIJA ŠERIFOVIĆ nije se pojavila na poslednja dva snimanja „Zvezda Granda“, a sada je otkrila i zbog čega.

НЕ ЗНАМ КАКО ЋЕ СЕ ОВО ЗАВРШИТИ: Марија Шерифовић проговорила о одсуству у Звездама Гранда - Не знам како ће се ово завршити...

Foto: Novosti

Naime, ona se oglasila u svom novom vlogu na Jujubu i priznala da je već nekoliko dana bolesna, i da je prehlada muči još pre koncerta u Tuzli koji je održala nedavno.

Marija se oglasila iz kreveta i kazala da je „mrtva bolesna“ i dodala da jedva govori zbog stepena prehlade koja je uticala na njen glas.

Foto: Novosti

-Sada je petak, već je trebalo da krenem u Tuzlu, ali sam se probudila mrtva bolesna. Kako će se ovo završiti, ne znam. Danas sam ustala, popila lekove, inhalirala sam se, vratila sam se u krevet. Malo da odspavam, pa ću da vidim šta će biti - rekla je ona.

Podsetimo, kako je kreativni direktor „Granda“ Saša Popović otkrio, Marija je nakon koncerta u Tuzli dobila i temperaturu, pa se zbog toga nije pojavila na zakazanom snimanju emisije.

Foto: ATA images

Nju je juče i danas u žiriju zamenila koleginica i prijateljica Ivana Peterts koja je ispratila pevanje Marijinih takmičara.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

POKREĆU ME NEPREDVIĐENE SITUACIJE | "Novosti" intervju | Miloš Radenković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)