SARU JO UPOREDILI S BRESKVICOM: Ona odmah reagovala i odgovorila

Novosti onlajn

06. 03. 2024. u 22:40

SARA JOVANOVIĆ - SARA JO, koja je pre dve godine učestvovala na takmičenju na kojem se bira pesma za Evrosong, oglasila se o aktuelnoj temi u Srbiji.

САРУ ЈО УПОРЕДИЛИ С БРЕСКВИЦОМ: Она одмах реаговала и одговорила

Foto: ATA images

Foto: RTS printskrin

U subotu je izabrana predstavnica koja će ove godine predstavljati našu zemlju na "Evroviziji", reč je o mladoj umetnici Teya Dori i njenoj pesmi "Ramonda". Sara Jo je srdačno navijala i glasala za nju, a nakon što je pobedila, nije krila sreću zbog njenog uspeha.

Ipak, kako se i dalje osporava Sarin uspeh i "pakuju" joj se priče koje, kako ona tvrdi, nisu istinite, Jovanovićeva je rešila da se još jednom oglasi.

Nakon što su je Jovanovićevu uporedili sa drugoplasiranom takmičarkom "PZE", Anđelom Ignjatović Breskvicom, rečima: "Mnogo mi daje Sara Jo vajb, što je nešto najgore što može biti u ljudima", Jovanovićeva je oštro odgovorila.

Foto: ATA images

- Tokom svog učešća, ni u jednom trenutku nisam imala ni približno sličan narativ. Da sam imala takav pristup, tačnije da sam samo jednom izgovorila nešto poput "Pokidala sam" ili "Vidimo se u finalu kada ću pobediti" bila bih cancel-ovana brzinom svetlosti - započela je Sara, pa dodala:

- Mnogo je tužno (sem toga što je nepravedno) što mi se i dan danas pripisuju određene osobine samo zbog (zlonamerne) montaže mojih faca nakon proglašenja pobednika (koje se uopšte nisu desile u tom trenutku), kao i subjektivnog doživljaja mene kao osobe. I još jedna jako važna stvar (koja ne važi samo za PZE): NIKAD nisam mislila da će tuđi uspeh umanjiti moj (i obrnuto) i umesto teatralnih javnih čestitanja i podrške, uvek sam više volela i cenila one najiskrenije, iza kulisa. Doduše, u ekstremnim slučajevima itekako treba biti glasan i jasan i javno - kako bismo zaštitili jedni druge i izbegli bespotrebne (i besmislene) drame - napisala je Sara Jo.

(TELEGRAF)

BONUS VIDEO:

ZNANjE I OBRAZOVANjE VAM NIKO NE MOŽE ODUZETI | "Novosti" intervju | Neda Ukraden

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!