DEPARDJE U VELIKOM PROBLEMU: Nova tužba protiv slavnog glumca zbog seksualnog napada

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

25. 02. 2024. u 23:03

PROTIV francuskog glumca Žerara Depardjea podneta je nova prijava za seksualni napad, saopštila je danas advokat Karin Dirije Dibol.

ДЕПАРДЈЕ У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ: Нова тужба против славног глумца због сексуалног напада

Žerar Depardje, Foto EPA

Pravna zastupnica koja već brani glumicu Šarlot Arno, navodnu žrtvu silovanja zbog kojeg je u decembru 2020. podignuta optužnica protiv Deparđea, u petak je preporučenom poštom dostavila pariskom tužilaštvu novu tužbu protiv glumca za dela seksualnog napada, seksualnog uznemiravanja i seksističkih uvreda, prenosi Mond.

Prema njenim rečima, navedena dela datiraju iz 2021. godine i nisu zastarela, a desila su se na snimanju filma ''Les Volets verts'', u režiji Žana Bekera. 

Žena koja je podnela prijavu po imenu Ameli (53) je dizajner produkcije na setu.

Ona je u izjavi za portal Mediapar navela da je glumac na snimanju u Parizu 10. septembra 2021. dao brojne grube primedbe, a zatim „brutalno zgrabio“ i „gnječio joj struk, stomak, dok bi se penjao“ do njenih grudi. 

Prijavljeni napad su navodno prekinuli glumčevi telohranitelji.

Istraživački sajt takođe tvrdi da je glumica Anuk Grinber, koja je osudila ponašanje glumca prema ženama u štampi, podnela tužbu za klevetu protiv Beatris  Gajsman, advokata Depardjea. 

Prethodno, u 2023. godini, 13 žena optužilo je glumca za seksualni napad ili uznemiravanje, navodi se u novinarskoj istrazi francuskog Mediapara.

 

BONUS VIDEO: Kada vlasnik može da obiđe izdati stan?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)