POPULARNOJ PEVAČICI SE VRATILA OPAKA BOLEST: Ona odlučila da uradi nešto dirljivo za svog sina i ovo mu ostavi u amanet (FOTO)

Novosti online

17. 02. 2024. u 11:29

AMERIČKA pevačica Ket Dženis je pre tri godine osetila promenu na koži vrata, nakon čega joj je dijagnostikovan jako redak maligni tumor. Posle operacije koja je usledila, koja je praćena hemoterapijama i zračenjima bilo joj je bolje ali se bolest iznenada vratila.

ПОПУЛАРНОЈ ПЕВАЧИЦИ СЕ ВРАТИЛА ОПАКА БОЛЕСТ: Она одлучила да уради нешто дирљиво за свог сина и ово му остави у аманет (ФОТО)

Foto: Printskrin/Instagram

Kako su joj lekari saopštili da više neće moći da nastupa i peva, objavila je da je pesma "Dance You Outta My Head" poslednja pesma koju je snimila, ali i da nju i sve ostale pesme ostavlja sinu.

Ona je 15. januara objavila da je njen rak uznapredovao, zbog čega nije mogla da govori i da je sada kod kuće u. Dženis je objavila "Dance You Outta My Head", disko-pop pesmu sa ljubavnim prizvukom, na platformama za striming na svoj rođendan, 19. januara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cat Janice (@cat.janice)

Nekoliko dana kasnije saznala je da je numera koja se nalazi na iTunes-u na 7. mestu u svetu i dospela na br. 1 u Rumuniji, Irskoj i Češkoj, i dostigao broj 12 u SAD.

- U potpunom sam šoku - napisala je Dženis na Instagramu.

- Probudila sam se jer je moja medicinska pumpa pištala i slučajno sam proverila svoj telefon da bih videla ovo apsolutno čudo od Boga koji mi je spasao život na nekoliko dana da mi pokaže svoju moć i neverovatno vladanje mira i poverenja u mom životu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOJA (@sojagram)

Prihod od pesama ići će za budućnost njenog sina Lorena. Pesma ima preko pola miliona strimova na Spotifaju.

- Želim da moja poslednja pesma donese radost i zabavu! To je sve što sam ikada želela u borbi sa rakom - napisala je u TikTok video snimku 15. januara.

(najzena.alo.rs)

BONUS VIDEO: ZNANjE I OBRAZOVANjE VAM NIKO NE MOŽE ODUZETI | "Novosti" intervju | Neda Ukraden

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu