SCENA ĆE GORETI: Frajle pripremile veliko iznenađenje svim ženama (FOTO)

Dušan Cakić

09. 02. 2024. u 17:15

GRUPA Frajle svim ženama pokloniće veliki koncert osmog marta u MTS dvorani u Beggradu.

СЦЕНА ЋЕ ГОРЕТИ: Фрајле припремиле велико изненађење свим женама (ФОТО)

Foto: Bojan Petrović

Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, regionalna senzacija iz Novog Sada istakle su šta njima znači 08. mart. dan kada su se žene izborile za ravnopravnost i kakav je osećaj pevati baš na ovaj dan:

Foto: Bojan Petrović

- Ovo je veoma poseban i divan datum i raduje nas što ćemo nastupati baš tada. Mi smo ženski bend i pretežno imamo žensku publiku, ali zna se da gde je puno žena , tu je puno i muškaraca, tako da ne sumnjamo da će te večeri biti i jednih i drugih na koncertu. Naša publika je divna , te im zato pripremao i divna iznenađenja - rekla je Nevena Buča.

Foto: Bojan Petrović

Kada je reč o gostima, Jelena Buča je najavila dolazak ekskluzivne gošće iz Mađarske koja će, kako kaže, učiniti da scena gori:

Foto: Bojan Petrović

- U pitanju je violinistki nja Bernadet Njari iz Budimpešte, koja je sa nama već delila binu. Potiče iz muzičke porodice, a trenutno živi u Majamiju. Ona će doprineti da scena definitivno gori:

- U odabiru pesama koje će izvesti na koncertu sklone su balansiranju sa svojim prohtevima i onime što publika od njih očekuje, spontane su, a kao najvažniju stvar kod organizacije jednog koncerta ističu:

Foto: Bojan Petrović

- Najpre potrebno je da je sadržajan koncert i da postoji neka dimanika, da je dobar ton i zvuk, rasveta, a glavni cilj nam je da dođete do nečeg što je svetski i neočekivano... najbitnije je  na kraju da se svi dobro provedemo - istakla je Nataša Mihajlović.

 

BONUS VIDEO:

POSVEĆENOST JE KLjUČ USPEHA | Božićni "Novosti" intervju | Viki Miljković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu