OBOJE SU BILI ZAUZETI! Sara Jo otkrila kako je započela veza sa njenim sadašnjim dečkom

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

29. 01. 2024. u 00:41

POPULARNA pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, progovorila je o svom privatnom životu, ali i padu na novogodišnjem koncertu o kojem i dalje svi pričaju.

ОБОЈЕ СУ БИЛИ ЗАУЗЕТИ! Сара Јо открила како је започела веза са њеним садашњим дечком

Foto: Prinstkrin

Pevačica je već dve godine u vezi sa slovenačkim igračem Žigom Soltarom, a varnice među njima su se "rasplamsale" još dok su bili u drugim vezama.

- Mislim da je ljudima jasno koliko se volimo. Žiga i ja smo ušli u tu vezu koja je posebna... uživamo i ne žuri nam se da to dižemo na viši nivo, u smislu venčanja. Mi sada gradimo karijere i to nam je najbitnije. On živi u Ljubljani, ali je više u Beogradu. Bitno da se mi volimo, ostalo ćemo polako, bitno je da savršeno funkcionišemo, rekla je Sara i dodala:

- Oboje smo "kliknuli" na prvu! Osetili smo posebnu energiju, ali on je bio u vezi, bila sam i ja. Kad smo završili te veze, onda smo se "našli".

Pevačica je postala viralana na drštvenim mrežama kada se tamo proširio snimak njenog pada na koncertu u Beogradu. Ona je sada rekla da je video postao popularan i u svetu, te da je nakon toga dobila mnogobrojne ponude za saradnju. Evo kako se oseća sada:

- Jako me bolelo kad sam pala. Ja sam to sve olako shvatila, pod adrenalinom... bukvalno sam odmah ustala i nastavila da pevam. Pala sam na obe ruke... pa kad je počela ruka da mi se hladi, tek sam tada počela da osećam da se nešto dešava. Imala sam do pre par dana modricu na kolenu, ali dobro, sada je prošlo, rekla je Sara u emisiji "Premijera vikend specijal".

Sara je obeležila godinu svojim padom.

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)