ALEN ISLAMOVIĆ U VRŠCU U JULU: Poznat program 5. festivala „Wind rock fest“

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

26. 01. 2024. u 16:38

VRŠAČKI „WIND rock fest“, koji minulog leta nije održan u celosti zato što je katastrofalna oluja oštetila tehničku opremu, ove godine će biti održan od 18. do 20. jula na Gradskom jezeru, i to po peti put.

АЛЕН ИСЛАМОВИЋ У ВРШЦУ У ЈУЛУ: Познат програм 5. фестивала „Wind rock fest“

Foto: Printscreen/Jutjub

Najavljeni su nastupi Ortodoks Keltsa, Galije i Alena Islamovića, koji će sa svojim bendom izvoditi pesme Bijelog dugmeta i Divljih jagoda.

Takođe, nastupaće i Goblini, Brkovi, Mortal Kombat, Skordisci, Treća smena, Neprijatelj prelazi zeku, kao i BrandX – tribjut bend grupe AC/DC.

Prvi festivalski dan biće rezervisan za sada već tradicionalni program „Wind Rock-up“

Prvo festivalsko veče će, sada već tradicionalno, biti rezervisano za mlade i neafirmisane bendove, koji će se takmičiti u okviru „Wind rock up“ segmenta. Priliku da se predstave široj publici imaće sedam bendova, koje će izabrati stručni žiri i publika. Prijave za ovogodišnje takmičenje trajaće tokom celog februara.

Foto: Promo Wind rock fest

 

Paket ulaznica koštaće 3.000 dinara, a karte za pojedinačne večeri biće 800 dinara za četvrtak i po 1.600 dinara za petak i subotu.

Svi oni koji su sačuvali prošlogodišnje karte, moći će da ih zamene novim u promo periodu. Za one koji, pak, budu želeli da vrate stare neiskorišćene karte, biće obezbeđen povraćaj novca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)