MILOŠ BIKOVIĆ STIGAO PO VERENICU I SINA: Glumac slavio cele noći, sad se pojavio s osmehom na licu (VIDEO)

Novosti online

13. 01. 2024. u 16:41

Proslavljeni srpski glumac Miloš Biković stigao je u porodilište po izabranicu Ivanu Malić i sina Vasilija, koji je na svet došao 9. januara.

МИЛОШ БИКОВИЋ СТИГАО ПО ВЕРЕНИЦУ И СИНА: Глумац славио целе ноћи, сад се појавио с осмехом на лицу (ВИДЕО)

Foto: ATA images

Glumcu je za rođendan stigao najlepši poklon, budući da će naslednik prvi put stići kući upravo na dan rođenja svog oca.

- Ne mogu da pričam, moram da nosim stvari - rekao je novopečeni otac kratko.

Glumac je prethodne noći objavio snimak s proslave rođenja sina, na kome se vidi kako go do pojasa, na ramenima prijatelja kiti trubače uz pesmu "Nesanica".

- Moja braća Cigani mi kažu 'imaš cigansku dušu’ i to mi je jedan od najlepših komplimenata. Volim ih jer je duša danas deficitarna roba. (Ne zna se šta je gore, što je deficitarna ili što se posmatra kao roba). A moji prijatelji, sa mnom u radosti i tuzi, hvala vam za sve. Rođendan nije ni počeo, a ja sam svoje poklone već dobio. Dobio sam NjEGA… Najveći blagoslov od svih - napisao je glumac uz objavu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Inače, Miloš se trudi da svoju privatnost zadrži za sebe. Ipak, jednom prilikom je na svom Instagram profilu podelio delić stana u Beogradu u kom živi sa Ivanom.

Kako fotografija iz porodičnog doma otkriva, zidove iznad kamina krase ikone, kao i Milošev portret iz filma "Sunčanica", koji mu je otvorio vrata ruskog tržišta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Biković danas proslavlja 36. rođendan, a ime za naslednika nije odabrano slučajno. Danas se obeležava dan Svetog Vasilija, te se pretpostavlja da je to simbolika imena. Mnogi su mislili da će za prvenca odabrati ime Stefan jer je rođen 9. januara, na Svetog Stefana, ali to ime nije bilo u igri.

 

Proslava do zore

Ovo je glumcu prvo dete, a nedavno je organizovao proslavu koja je trajala do zore, kakav je i običaj u srpskim porodicama. Miloš Biković okupio svoje prijatelje sa klase Miodraga Radonjića, Tamaru Dragičević, Ninu Janković, Jelisavetu Orašanin i mnoge druge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)