"DŽEJSM BOND" NIJE POŠTOVAO PRAVILA: Poznati holivudski glumac pozvan na saslušanje

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

28. 12. 2023. u 18:49

POZNATI glumac Pirs Brosnan optužen je u Vajomingu da je navodno ulazio u zaštićena termalna područja Nacionalnog parka Jelouston, navodi se u sudskom dokumentu, koje su videli izvori.

ЏЕЈСМ БОНД НИЈЕ ПОШТОВАО ПРАВИЛА: Познати холивудски глумац позван на саслушање

Foto: Printskrin/Jutjub/British GQ

Prema optužnici podnetoj u Okružnom sudu SAD u Vajomingu u utorak, glumac najpoznatiji po ulozi Džejmsa Bond išao je peške "po svim termalnim oblastima i u kanjonu Jelouston, u kojima je kretanje ograničeno na određene staze“, preneo je Pipl.

Taj medij napominje da je reč o prekršajima, koji se tretiraju kao sitni. Pirs Brosnan (70) dobio je poziv da se pojavi u Centru pravde u Jeloustonu 23. januara.

Termalne oblasti unutar parka obuhvataju vruće izvore, gejzire, blatne lonce, travertinske terase i fumarole, navodi se na zvaničnom sajtu Nacionalnog parka Jelouston.

Posetiocima parka sugeriše se niz pravila u vezi sa termalnim oblastima.

- Ne putujte kroz termalne oblasti kada padne mrak. Zalihe nisu dozvoljene u termalnim područjima. Zabranjeno je stavljati objekte u termalne izvore, kao i plivanje, namakanje ili kupanje u vodi koja je u potpunosti termalnog porekla - neka su od pravila u Jeloustonu.

Park upozorava da je tlo ispod termalnih područja "možda samo tanka kora iznad kipućih toplih izvora i nema potvrde da li je to područje bezbedno ili ne".

(Tanjug)

BONUS VIDEO: BLISTA OD SREĆE: Željko Samardžić sa porodicom i publikom na koncertu u Beogradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)