DVE GODINE OD SMRTI MILUTINA MRKONJIĆA: Ana Bekuta slomljena od bola, pomenu prisustvovali broji prijatelji i kolege (FOTO)

Dušan Cakić

25. 11. 2023. u 20:15

GODIŠNjICA SMRTI političara Milutina Mrkonjića obeležena je danas na Novom groblju.

ДВЕ ГОДИНЕ ОД СМРТИ МИЛУТИНА МРКОЊИЋА: Ана Бекута сломљена од бола, помену присуствовали броји пријатељи и колеге (ФОТО)

Foto: ATA images

Milutin Mrkonjić preminuo je 27. novembra 2021. godine usled kraće i teške bolesti, a sa njim do poslednjeg daha bila je njegova dugogodišnja partnerka, Ana Bekuta.

Foto: ATA images

Njegova dugogodišnja partnerka, folk zvezda Ana Bekuta danas je bila na njegovom grobu na Novom groblju, gde mu je, u prisustvu njegovih najmilijih, održan pomen.

Foto: ATA images

Brojni prijatelji i kolege došli su kako bi se prisetili čuvenog Mrke, među kojima je bio i ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić, Brako Ružić i Vladimir Zagrađanin.

Ana je na grob voljenom čoveku spustila veliki venac, a suze nije mogla da zadrži te se načisto slomila i zajecala, dok ju je unuka tešila.

Foto: ATA images

Muzička zvezda pozdravila je sve poznanike i prijatelje te sa svakim razmenila po neku rečenicu prisećajući se raznih anegdota koje su doživeli sa Milutinom.

Foto: ATA images

Ni Sonja, Anina unuka nije mogla da sakrije koliko joj je teško jer je ona Mrkonjića doživljavala kao dedu, mada ni on nije krio da je upravo Sonja njegova najveća mezimica.

 

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?