Muzički karavan Stefana Đokovića stiže u Trstenik

Promo

20. 11. 2023. u 10:36

Trstenik se priprema za veče ispunjeno notama klasične muzike jer će 27.11.2023. U 19 časova, u Centru za kulturu održati izuzetan klavirski koncert mladog virtuoza Stefana Đokovića.

Музички караван Стефана Ђоковића стиже у Трстеник

Foto Marko Daniel

Ovaj koncert deo je projekta "Sa Mozzartom na krilima muzike", čiji je cilj popularizacija klasične muzike i podrška  domovima kulture.

Stefan Đoković,  talentovani pijanista, će svojim izvođenjem dela Mocarta, Šopena i Lista očarati prisutne svojom izuzetnom virtuoznošću i emotivnim pristupom klavirskoj muzici.

Nakon nastupa sa svetski poznatim sastavom Il Divo u Štark Areni kada je  Ðoković oduševio mnogobrojnu publiku njegov nastup u Trsteniku imaće poseban značaj u karijeri pijaniste.

Očekuje se veče ispunjeno muzičkim uzbuđenjem i umetničkim doživljajem koji će sigurno ostaviti neizbrisiv trag u srcima svih ljubitelja klasične muzike.

- Pozivamo sve ljubitelje klasične muzike i sugrađane iz Trstenika da se pridruže ovom jedinstvenom događaju i da zajedno uživamo u muzičkom iskustvu koje će obogatiti kulturni život našeg grada. Ulaznice su dostupne na blagajni Centra za kulturu. Očekujemo vas na jednom nezaboravnom klavirskom koncertu Stefana Đokovića - navode organizatori koncerta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)