"POZIV" KOJI MENJA ŽIVOT: Priča i napetost iz svih uglova, za sve generacije (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

15. 11. 2023. u 23:55

U SUBOTU 18. novembra na Prvom programu RTS-a, u 20.05 biće prikazana prva, od osam epizoda serije "Poziv", koja će biti prikazivana vikendom.

ПОЗИВ КОЈИ МЕЊА ЖИВОТ: Прича и напетост из свих углова, за све генерације (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: ATA images

Scenario su napisali Marko Popović i Iva Mitrović. Režiju potpisuje Marko Đilas, a glavnu junakinju Anicu Reljić tumači Mirjana Joković.

Foto: ATA images

Večeras je u MTS dvorani održana promocija serije "Poziv" na kojoj su prisustvali scenaristi, reditelj, ali i glumici ovog ostvarenja koji su prošetali crvenim tepihom.

Foto: ATA images

- Ana Franić,

Foto: ATA images

- Miloš Timotijević,

Foto: ATA images

- Danijel Sič,

Foto: ATA images

- Isidora Minić,

Foto: ATA images

- Nebojša Milovanović.

U pitanju je dinamičan i uzbudljiv triler pun neočekivanih obrta, ali i realistična priča koja se bavi svakodnevnim problemima, a koji se prema rečima režisera Marka Đilasa temelji na odlično napisanoj priči.

- Anica Reljić je jedna komplikovana žena sa teškom prošlošću i određenim senkama koje svi mi u životu nosimo. U tom procesu dok prevazilazi te teške momente počinje neki svoj život jer je potrebna nekome. Zato je ovo jedna ljudska priča koja spaja generacije - navela glumica Mirjana Joković.

Čim je videla scenario odmah je, kako kaže, znala da se radi o nečemu veoma kvalitetno napisanom.

 - Scenaristi Iva Mitrović i Marko Popović su kao tim fantastični i donose dve perspektive, mušku i žensku, što je jako bitno. Komplikovano je i ima jednu vrstu gustine da ispriča celu priču iz različitih perspektiva“, istakla je Mirjana.

Zaplet

Anica Reljić, bivša policijska inspektorka koja sada radi u kol-centru, dobija poziv od Sonje Tošić, bogate samohrane majke koja želi da sazna identitet osobe koja joj preti telefonom. Dok Anica istražuje preteće pozive shvata da su oni povezani sa kriminalnom grupom iz njenog prošlog života. Pokušava da upozori Sonju, ali Sonja nestaje što tera Anicu i Tijanu, Sonjinu buntovnu kćerku, da krenu u potragu za njom. Uskoro otkrivaju da Sonja može biti ključ u spoznaji istine koja stoji iza misterioznog ekološkog skandala koji potresa zemlju, odnosno trovanja trojice dečaka.

Foto: ATA images

Kompletan razgovor sa glumcima pogledajte u nastavku, u videu ispod:

 

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024