"SKRHANI SMO ZBOG NJEGOVE SMRTI, MI SMO PORODICA", Oglasila se petorka iz "Prijatelja" zajedničkim saopštenjem povodom smrti Metjua Perija

Novosti onlajn

31. 10. 2023. u 07:49

ČUVENA petorka iz "Prijatelja" objavila je zajedničko saopštenje o Metjuu Periju, kao što je i najavljivano.

СКРХАНИ СМО ЗБОГ ЊЕГОВЕ СМРТИ, МИ СМО ПОРОДИЦА, Огласила се петорка из Пријатеља заједничким саопштењем поводом смрти Метјуа Перија

Foto: Printskrin twitter

Evo šta su Dženifer Aniston, Lisa Kudrou, Kortni Koks, Metju Leblank i Dejvid Švimer rekli o voljenom kolegi i prijatelju sa kojim su od 1994. do 2004. glumili u sitkomu "Prijatelji". Zajedničko saopštenje dato je za američki People.

"Svi smo potpuno skrhani gubitkom Metjua. Bili smo više od glumačkih kolega. Mi smo porodica. Imamo toliko toga da kažemo, ali upravo sada ćemo odvojiti trenutak da tugujemo i suočimo se ovim neslagledivim gubitkom.

Vremenom ćemo više reći, kako i kada budemo mogli. Za sada su naše misli i naša ljubav sa Metjuovom porodicom, njegovim prijateljima i svima koji su ga voleli širom sveta", navodi se u poruci koju potpisuju Dženifer Aniston, Lisa Kudrou, Kortni Koks, Metju Leblank i Dejvid Švimer.

Čuvena šestorka glumila je u "Prijateljima" 10 godina, snimili su 10 epizoda kultne serije. Pomno se pratilo kada će se oglasiti. Zna se da ih je sa Metjuom Peirjem spajalo istinsko prijateljstvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Autori serijue "Prijatelji" o Metjuu Periju

Reditelj serije "Prijatelji" Kevin Brajt i koautori sitkoma Marta Kofman i Dejvid Krejn objavili su juče zajedničko saopštenje povodom smrti glumca Metjua Parija koji je u kultnom televizijskom ostvarenju tumačio jedan od vodećih likova, Čendlera Binga. Naglasili su da će ga pamtiti po zadiviljujućoj inteligenciji i po tome što je bio najduhovitija osoba.

"Šokirani smo i duboko, duboko ožalošćeni smrću našeg voljenog prijatelja Metjua. Sve ovo se i dalje čini nemogućim", izjavili su za "Deadline" i napomenuli: "Sve što možemo da kažemo jeste da se osećamo blagosloveno jer je bio deo naših života".

(Blic žena)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave