OŽIVLJAVALI GA U VODI: Novi detalji smrti Metjua Perija - Šta je glumac radio pre tragedije

Novosti onlajn

29. 10. 2023. u 15:58

POZNATI su novi detalji oko smrti Metjua Perija.

ОЖИВЉАВАЛИ ГА У ВОДИ: Нови детаљи смрти Метјуа Перија - Шта је глумац радио пре трагедије

Foto: Printscreen/Jutjub/ABC News

Hitne službe poslate su u njegov dom u Los Anđelesu u 16.07 sati u subotu. Lekari su pokušali da spase Perija dok je još bio u đakuziju, ali pokušaji da ga ožive bili su bezuspešni, te su ga proglasili mrtvim na licu mesta, prenosi Daily Mail.

Glumca nisu prebacili u bolnicu, potvrdila je tamošnja policija.

Foto: Printscreen/Jutjub/ABC News

Podsetimo, Perijevo telo pronađeno je u njegovom domu u đakuziju. Izvori su naveli da je Peri tokom jutra bio na popularnom piklbolu (igra slična tenisu). Potom je poslao asistenta da obavi neke stvari za njega, a kad se on vratio, otprilike dva sata kasnije, našao je Perija mrtvog i pozvao hitnu pomoć.

Nije poznato šta je Peri radio pre smrti i istraga je u toku. Strani mediji prenose da u njegovoj blizini nisu pronađeni nikakvi narkotici, od kojih je Peri godinama bio zavisan.

(Indeks.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)