NOVE INFORMACIJE O SMRTI METJUA PERIJA: Asistent ga pronašao beživotnog u đakuziju, ali jedna stvar je posebno neobična

Novosti online

29. 10. 2023. u 15:01

ZVEZDA serije "Prijatelji", Metju Peri preminuo je u 54. godini nakon što se udavio u svom đakuziju kod kuće. Ekipa Hitne pomoći došla je na lice mesta nakon čega su ustanovili smrt u 16:07 časova.

НОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О СМРТИ МЕТЈУА ПЕРИЈА: Асистент га пронашао беживотног у ђакузију, али једна ствар је посебно необична

Foto: Printsrkin

Kako prenosi Dejli mejl, Sada su isplivale nove informacije u kojima se navodi da je Metju Peri navodno igrao dva sata Piklbol ranije tokom dana, pre nego što je poslao svog asistenta da nešto obavi.

Kada se asistent vratio, Peri je bio u svojoj hidromasažnoj kadi, ali nije reagovao. Lekari su pokušali da ga spase, ali pokušaji da ga ožive bili su neuspešni i on je proglašen mrtvim na licu mesta u očiglednom davljenju, ali nije odveden u bolnicu.

Neobično je to što je ekipa za pružanje prve pomoći pozvana zbog navodnog problema sa vodom a kada su došli otkrili su da je glumac mrtav i to da se najverovatnije udavio. Izvor iz policije rekao je za NBC News i CNN da su oni isprva mislili da je u kući bilo velikih problema sa vodoinstalacijama.

Policajci iz odeljenja za pljačke i ubistva Policijske uprave Los Anđelesa takođe su poslati u kuću u Pacifik Palisadesu, ali izvor je rekao da na licu mesta nisu pronađeni droga ili znaci prljave igre.

Policija ovo tretira kao istragu smrti, a očekuje se da će medicinski istražitelj okruga Los Anđeles obaviti obdukciju kako bi utvrdio uzrok i način smrti.

(Žena Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove