POSLEDNJE FOTOGRAFIJE METJUA PERIJA U JAVNOSTI: Snimljene svega par dana pred smrt (FOTO)

Novosti online

29. 10. 2023. u 12:50

GLUMAC Metju Peri preminuo je u subotu u svom domu u Los Anđelesu. Glumac najpoznatiji kao Čendler iz “Prijatelja” doživeo je srčani udar, i iako su prisutni u njegovoj kući pozvali Hitnu pomoć, nije mu bilo spasa.

ПОСЛЕДЊЕ ФОТОГРАФИЈЕ МЕТЈУА ПЕРИЈА У ЈАВНОСТИ: Снимљене свега пар дана пред смрт (ФОТО)

Foto: Printskrin

Poslednje fotografije Metju Perija (54) snimljene su pre nedelju dana ispred popularnog restorana u Los Anđelesu. Omiljeni Čendler u javnosti je poslednji put snimljen 21. oktobra, kada je bio na večeri s prijateljem u jednom od njegovih omiljenih restorana Epl Pan.

Metju bio je obučen u tamne pantalone i sivu majicu, pogled je sakrio iza sunčanih naočara, dok je imao ozbiljan izraz lica. Izvori iz policije potvrdili su da se glumac iz "Prijatelja" udavio i da je pronađen u đakuziju u njegovoj kući u Los Anđelesu nakon što su hitne službe pozvane na mesto događaja zbog srčanog zastoja.

Navodno je dva sata pre tragedije odigrao partiju "pickleballa" igre slične tenisu, nakon čega je svog asistenta poslao da obavi neke zadatke. Kad se asistent vratio, zatekao ga je u besvesnom stanju i nazvao Hitnu pomoć, piše Žena Blic.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost