IL DIVO: Posle 10 godina ponovo pred beogradskom publikom (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

28. 10. 2023. u 17:40

INTERNACIONALNI MUZIČKI ANSAMBL Il Divo po četvrti put će večeras održati koncert u beogradskoj Štark Areni i tim povodom su danas imali susret sa medijima u prostorijama naše najveće koncertne dvorane, gde su istakli da im je svaki novi koncert u Srbiji kao povratak kući.

ИЛ ДИВО: После 10 година поново пред београдском публиком (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Članovi ansambla Il Divo čine tri tenora - Amerikanac Dejvid Miler, Francuz Sebastian Izambar, Švajcarac Urs Biler, kojima se na ovogodišnjoj svetskoj turneji pridružio i gost bariton Stiven Labri iz Amerike.

Foto: Novosti

 

Vokalna internacionalna grupa dolazi u okviru ovogodišnje turneje "A New Day Tour”.

Na koncertu večeras će im domaći gost biti Stefan Đoković - svestrani srpski umetnik iz Kragujevca, pijanista, operski pevač i modni dizajner.

Foto: Novosti

- Za nas je to predugo vremena od kada se nismo videli, i uvek se radujemo da vam dolazimo. Uzbuđeni smo svaki put pred srpskom publikom kada nastupamo, sala je do sada bila puna. Koncert će biti poseban, jer ćemo pevati pred decom što je vezano za humanitarne svrhe - istakli su ponosno iz kvarteta Il Divo.

Foto: Novosti

Članovi sastava "Il Divo" podsećaju da je prošlo desetak godina od kada su bili poslednji put u Beogradu (2012) na njihovom trećem koncertu u tada Beogradskoj Areni, sada Štark Areni.

Trebalo je da im četvrti nastup bude u oktobru 2022. takođe u Štark Areni, ali su iz raznih poteškoća odložili koncert za godinu dana i sada su ponovo kod nas, u organizaciji domaće kuće "Team System Music".

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa konferencije za medije sa ansamblom pred večerašnji koncert, pogledajte nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave