OTKRIVENA TAJNA O DŽEJU: Kad bi bio u zatvoru uradio bi jednu stvar da bi ga smestili na ovo mesto (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

25. 10. 2023. u 20:55 >> 21:06

FILM "Nedelja" koji će se baviti životom pokojne legendarne folk zvezde Džeja Ramadanovskog izazvao je veliku pažnju medija, čim se pojavila informacija da će život ovog pevača biti predstavljen i na velikom platnu.

ОТКРИВЕНА ТАЈНА О ЏЕЈУ: Кад би био у затвору урадио би једну ствар да би га сместили на ово место (ФОТО/ВИДЕО)

Džej Ramadanovski, Foto V. Danilov

Večeras je u omiljenom lokalu "Cezar" pokojnog Džeja Ramadanovskog na Dorćolu održana je projekcija trejlera za film "Nedelja", a ekipa "Večernjih Novosti" bila je na licu mesta.

Foto: Novosti

Na projekciju trejlera pristigao je Džejev kum, pevač Zoran Jagodić Rule, a potom i glumac Marko Janketić koji tumači jednu od glavnih uloga u ovom filmu.

Foto: Novosti

Naime, reč je o ulozi jednog od bliskih rođaka Džeju, tj. reč je o liku Isa Lera Džambe. Marko je na samom startu po završetku projekcije, u razgovoru za "Novosti" otkrio kakve utiske nosi, te je istakao da nije pogledao ceo film.

- Nisam pogledao film, pogledao sam sada trejler i moram da priznam da mi se jako dopada. Nadam se da ću imati priliku da pogledam film, do sada nije bilo prilike - rekao je Janketić, te je na pitanje da li je imao priliku da upozna Džeja, odgovorio:

- Ne, nisam. Ja tumačim lik Isa Lera Džambe, znao sam nešto o tim ljudima, nismo imali priliku da pričamo s tim ljudima i da saznamo nešto o njima. Ovo je jedna karakterna uloga - dodao je glumac.

Foto: Novosti

U flimu je prikazano pevačevo detinjstvo i odrastanje u domu za nezbrinutu decu, ali i njegovi muzički počeci, uspesi i kasniji život.

Uloge će tumačiti Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Markom, kao i atmosferu sa projekcija trejlera filma, pogledajte u nastavku, u videu ispod:

 

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave