KEBA UKRSTIO GLAS SA OVIM BENDOM: Baltik bend snimio duet sa Kebom

Novosti onlajn

17. 09. 2023. u 18:05

Članovi grupe "Baltik bend" snimili su duet sa Draganom Kojićem Kebom. Popularna šeštočlana grupa iz Niša nam je otkrila i ko je "krivac" za ovu saradnju.

КЕБА УКРСТИО ГЛАС СА ОВИМ БЕНДОМ: Балтик бенд снимио дует са Кебом

Foto: Printskrin Instagram/bhrt.ba

- Ideja je nama na prvu ruku bila vrlo zanimljiva, ali u isto vreme u tom startu smo se preispitivali da li je to dobra odluka jer sve to deluje nespojivo. Međutim, kako smo čuli demo koji je odradio Miloš Roganović pesma je sve više i više ostavljala taj pozitivan utisak. Verujemo u ovaj projekat i to je ono najvažnije. Roganović je uložio dosta truda i vrlo je samouvereno delovao po pitanju ovoga i naravno da je to preneo i na nas.

Foto: Privatna arhiva

- Dok smo snimali pesmu vladala je vesela atmosfera u studiju i moram da kažem da je Keba ostavio sjajan utisak na sve. Pre svega je dobar čovek i veliki profesionac koji iza sebe ima toliko koncerata i velikih hitova da je to zadivljujuće.

Foto: Privatna arhiva

Dobili smo od njega i par saveta što nam itekako znači jer smo u samom startu građenja karijere - rekli su pevac Džoni i pevačica Bisa, članovi Baltik benda.

BONUS VIDEO:

BIĆE DOSTA NOVITETA: Snežana Đurišić na "Roštiljijadi" dovela atmosferu do usijanja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024