ZNAO SAM DA ĆU JE OŽENITI: Filmska priča Bekija Bekića i njegove supruge

Novosti onlajn

08. 09. 2023. u 23:20

PEVAČ Beki Bekić već tri decenije uživa u skladnom braku sa Nadom Bekić sa kojom ima dve ćerke, a malo ko zna da je njihova ljubavna priča počela na nesvakidašnji način.

ЗНАО САМ ДА ЋУ ЈЕ ОЖЕНИТИ: Филмска прича Бекија Бекића и његове супруге

Foto: ATA images

Pevač je svoju sadašnju suprugu upoznao u restoranu gde je pevao godinama, a ona dolazila da ga sluša.

- Svake subote je dolazila na moje nastupe, a ja sam poznavao njenu sestru, ali ja Nadu nikad nisam video… Dolazila je tu jedno četiri, pet godina dok sam radio non-stop devedesetih, uvek je dolazila i sa momkom. I jedne noći sam došao ranije na posao i vidim Nadu sedi za stolom sa društvom i pitam kolegu: „Ko je ona devojka?“, on mi kaže da je to Nada - prisetio se pevač i dodao da je ljubav planula na prvu pogled.

Foto: Reprint Sabor/Arhiva Novosti

– Kolega je bio iznenađen kako ne znam ko je Nada, jer je stalno dolazila i pita me zašto pitam, a ja sam mu odgovorio „Nju ću oženiti“, osetio sam tako neku energiju. Nakon toga smo se zabavljali godinu dana – ispričao je Beki koji sa Nadom ima dve ćerke Emiliju i Saru.

Nakon venčanja živeli su u garsonjeri u Borči, gde je u maju 1992. godine rođena njihova prva ćerka, a tri godine kasnije na svet je stigla i druga naslednica.

Emilija je diplomirani ekonomista u hotelijerstvu i turizmu, a sa tatom je otvorila dečiji Jutjub kanal, dok je Sara studirala kozmetologiju.

Pevač je nedavno govorio o tajnom receptu za uspešan brak.

- Mora čovek da bude tolerantan i da bude svestan da postoje greške sa obe strane, ali njih ne treba primati k srcu i ne treba ih pamtiti. Jedan je život i treba ga dostojanstveno i ljudski proživeti. Žena i ja se nikada nismo posvađali za 30 godina, to je više bila neka rasprava samo oko dece ili posla. Ipak uvek dođemo do rešenja i odgovora ko je u pravu. Nema toga da ja znam da sam pogrešio ali hoću da budem u pravu i to je to, kao ja sam muškarac i ne dam da žena bude u pravu – toga nema. I nikada nije teško da se kaže izvini – objasnio je Beki.

(Grand)

BONUS VIDEO:

VOLIM LESKOVAČKU MUĆKALICU: Keba oborio rekord, zbog njega došla publika iz Bugarske i iz Makedonije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)