NIJE HTELA DA SAKRIJE: Indi ovako izgleda nakon borbe za život

Novosti onlajn

17. 08. 2023. u 18:40

Indira Aradinović Indi poslednje tri godine pokušava da sakrije ožiljke na stomaku, koje je zadobila prilikom operacije smanjenja želudca.

НИЈЕ ХТЕЛА ДА САКРИЈЕ: Инди овако изгледа након борбе за живот

Foto Printskrin Jutjub/INDY

Međutim, ovog leta odlučila je da se skine i ponosno pokaže svoje telo.

Indy je sa drugaricom otputovala u Tursku, tačnije u Bodrum gde se baškari po ceo dan na plaži ili hotelskom bazenu. Kako je do sada tračicama i kupaćim kostimima koji pokrivaju stomak pokušala da sakrije ožiljke, sada ih je po prvi put, ponosno pokazala.

Pevačica je u vreme korona virusa, imala operaciju smanjenja želudca, kada je došlo do komplikacija, zbog čega joj je izvađenja slezina i ugrađen bajpas.

Pevačica više ne krije stomak.

- Ostala sam bez slezine, povređen je pankreas, a do kraja života ću morati da primam injekcije. Dobila sam bajpas umesto smanjenog želudca. Više nikada neću imati staro zdravlje koje sam imala pre nego što sam otišla na operaciju, sve što se desilo je meni trajno promenilo život. Moj organizam je oslabljen i pitanje je da li ću uspeti da se vratim na staro stanje - rekla je pevačica posle operacije, ali sada skoro tri godine kasnije, njoj se vratio osmeh na lice.

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO:

THE BEST OFF | Sa zvezdama na ti | Br. 21

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu