NISAM SKANDAL MAJSTOR, SVE RADIM LAGANO: Emir Đulović progovorio o sebi, pa otkrio kako se oko njega dešavaju jako čudne stvari

Novosti onlajn

26. 07. 2023. u 17:18

EMIR Đulović sigurno korača svojim putem.

НИСАМ СКАНДАЛ МАЈСТОР, СВЕ РАДИМ ЛАГАНО: Емир Ђуловић проговорио о себи, па открио како се око њега дешавају јако чудне ствари

Foto: V. Danilov

Emir Đulović je karijeru započeo sa samo 15 godina, a sada sigurno, kako bi mnogi rekli nenametljivo, osvaja srca mnogih ljubitelja narodne muzike, posebno ženske populacije. On je u jednoj emisiji govorio o svojoj karijeri i načinu na koji je doživljava.

Foto: V. Danilov

- Nisam skandal-majstor, radim stihijski, lagano, ali sigurno. Generalno u životu spajam nespojivo. Svakom kolegi i kolegici zaista od srca želim sve najbolje, a publika je ta koja određuje pravila, ističe Emir i dodaje:

Foto: V. Danilov

Godine rada, odricanja, putovanja, nespavanja raznih stresova ruzultat je današnje moje situacije. Oko mene se dešavaju jako čudne, ali i nekad iznenađujuće pozitivne stvari. U životu sam se uvek borio da budem pre svega čovek i da sam okružen takvim ljudima kao i saradnicima, objasnio je Emir.

O tome i o mnogo dugim stvarima Emir je govorio u prvoj sezoni emisije "Sa zvezdama na ti", pa pogledaje u nastavku:

BONUS VIDEO:

U ŽIVOTU ME VODI ISKRENOST | Sa zvezdama na ti | Br. 20 | Rada Manojlović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)