VEČERAS POČINJE „WIND ROCK FEST“: Na bini u Vršcu najveći rok i pank bendovi eks-ju scene

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

20. 07. 2023. u 16:43

NA Gradskom jezeru u Vršcu večeras počinje još jedan „Wind rock fest“, koji će na bini okupiti neke od . Među njima i Zabranjeno pušenje, za čiji koncert vlada najveće interesovanje.

ВЕЧЕРАС ПОЧИЊЕ „WIND ROCK FEST“: На бини у Вршцу највећи рок и панк бендови екс-ју сцене

Foto: Wind rock fest

Prvo festivalsko veče rezervisano je za mlade i neafirmisane bendove, koji će se takmičiti u okviru sada već tradicionalnog „Wind rock up“ dela programa. Priliku da se predstave široj publici imaće sedam bendova, među kojima je i aktuelni pobednik „Velikogradištanske gitarijade“. Potom će, na zahtev publike, koncert održati veliki prijatelji „Wind rock fest“ – Jorgovani.

Petak je rezervisan za nastup Zabranjenog pušenja, kao i hrvatskog turbo-folk-pank-rok benda Brkovi. Veče će otvoriti prošlogodišnji pobednici „Wind rock up“ Majmunsko ostrvo, a nastupaće i Buli d Kid i Skordisci.

U subotu će nastupati Neprijatelj prelazi Zeku, Sanšajn, Mortal kombat i Ritam nereda.

Kamp, koji se organizuje u okviru festivala, već je popunjen. Otklonjeni su i svi problemi koje je sinoćno nevreme prouzrokovalo na bini i prostoru Gradskog jezera.

Organizatori se nadaju da će ih, uprkos nepovoljnim prognozama, vreme ovoga puta poslužiti, te da će se im „dozvoliti“ da se sve tri festivalske večeri održe u punom kapacitetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu