LAKŠE JE DA ŽIVE U NEZNANJU: Sanja Marinković otkrila šta sakriva od muškaraca, pa priznala kako reaguje kad joj se udvaraju

D.C.

20. 07. 2023. u 17:36

VODITELjKA Sanja Marinković neretko ističe da uživa u životu posle 40. godine, te se tako ne odriče ni flerta sa muškarcima, o čemu je sada otvoreno govorila.

ЛАКШЕ ЈЕ ДА ЖИВЕ У НЕЗНАЊУ: Сања Маринковић открила шта сакрива од мушкараца, па признала како реагује кад јој се удварају

Foto: Tanjug/ Dimitrije Goll

Sanja ne krije da uvek ima neku simpatiju, te da posle razvoda nije odustala od ljubavi, a s obzirom da često putuje, voditeljka tvrdi da joj se u inostranstvu muškarci znatno više udvaraju.

Foto: Printskrin Youtube

U inostranstvu muškarci mnogo više prilaze, što je dokaz da nije samo do toga što si poznata ličnost, nego da ipak pleniš i nekom lepotom, ne znaju svi čime se baviš - započela je Marinkovićeva.

Foto: Jutjub/Printskrin

Ona je otkrila i da muškarcima nikada ne otkriva njeno zanimanje, kao i da im uvek daje broj kada je pitaju za Instagram nalog.

- Pitaju me: "Izvini, je l' mogu da dobijem tvoj Instagram?", i ja kažem: "Ne, ne, ne Instagram", pošto će tu odmah da vide čime se bavim. Ja uvek kažem: "Bolje Whatsapp", jer mogu da ga blokiram - objasnila je Sanja u "Premijeri" i dodala:

Foto ATA Images

Kada dam Instagram vide čime se bavim, posle ja dok objasnim... Ovako je lakše, da oni žive u neznanju.

(RTV Pink)

BONUS VIDEO:

REČ "EKSKLUZIVA" IMA MNOGO ZNAČENjA | Sa zvezdama na ti | Br. 19 | Jelena Bašić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu